Ismertek olyan párt, akik valamelyikük szüleihez költöztek, és aztán el is költöztek onnan ténylegesen, új életet kezdve?
Sok ilyen párt ismerek. A legjobb barátnőm is az alkoholista anya miatt inkább elmenekült, és a párjának a szüleihez költöztek. Nem sokáig maradtak ott, mert kiderült a srác szülei, főleg az anyja nem igazán tud bárkivel is egy fedél alatt normálisan élni. Így kölcsönpénzből inkább elmentek albérletbe, és azóta is ott élnek.
Ez a történet nem egyedi, sok ismerősöm hasonló okok miatt mentek a másik szülőhöz lakni, de ott sem maradtak sokáig.
A magam példája kicsit más. Én válóper után költöztem apámhoz, tervezve, hogy max 3-4 hónapot élek apámmal, utána már anyagilag tovább tudok menni egy albérletbe, de 1 hónapig sem bírtam. Egészen pontosan 3 héttel később elmentem.
Mi is így voltunk.
Nálunk lakott a férjem 2 évig, előtte 2-őt távkapcsolatban voltunk, még tanultunk, aztán így volt egyszerű, mert itt Pest mellett vagyunk ő meg Borsod megyében lakott.
3 évig laktunk nálunk majd albérlet és most szeptemberben költözünk a saját házba.
Megvoltunk, de sokan voltunk. Igazából nagymamám otthona nagyapámmal, mert anyámnak sose volt semmije, elcseszte mindig, nagymamám nevelt engem is, aztán a végén már 6-an voltunk , tiszta borzalom....Inkább eljöttünk...
Ismerek ilyet, de ez a ritkább fajta. Egyetlen egy párt ismerek, akik később tényleg elköltöztek. A szülőknél a férfinak külön bejáratú emeleten volt lakás, ott laktak. 5 év gyűjtögetés után építettek saját házat.
De a legtöbben ottmaradnak.
Igen mi;)
4 evet laktunk anyoseknal maga volt a pokol
Az utcso 3 honapban mar koszonni sem koszontunk egymasnak. Sikerult vennunk egy hazat szerencsere es eljottunk..azita ujra beszelunk de csak mert a parom rosszul erezte magat ebben a helyzetben. De azita is utalom mint az allat. Kulon haztartast vezettem kulon ffoztrm kulon huto mimden csekk felet kifizettuk es mindenkinek hiresztelte h eltart minket,egy szutyok no sosem takarit es engem allitoyt bbe ugy h utanam kell mosogaynia meg ilyrnek. Amikor megvettuk a hazat leszarizta a felujitasban egy seoruvonast nem segitett sot aposomat sem engedte.. azota mar lett unoka ugyhogy nem zavarhatom el de nem termessetes a mosolyom ha a kozelemben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!