Nem tudok már mit kezdeni a vőlegényem anyukájávu. Mivel még 18, úgy vagyunk szerencsére hogy egy hétvége othon, egy meg ott de mikor ott vagyunk az maga a pokol. Nem bírom és a párom nagyon ritkán áll csak mellém, szerintetek mit tegyek?
most leszel 18 és a vőlegényed? Na ne röhögtess...
Nyílván a mamának is ez csípi a szemét, mármint az, hogy még gyerek vagy jóformán...
Tévhitben él anyósod és ebből soha az életben senki nem fogja "kiszedni". A párod szintén tévhitben él, ha azt hiszi ezt a normális és még az anyja mellé is áll.
A helyedben otthagynám őket, üldögéljenek a kanapén és kávézgassanak egymással aztán csesztessék azt akit akarnak.
Az, hogy szlovák állampolgár vagy nem mentség, ha már ennyire beszélsz/írsz akkor gyanítom minimum félig magyar vagy.
Az exem is Szlovákiában született, és tanult, semmi bj a helyesírásával (sőt neki jobb, mint az enyém)
Egyébként, én nem lennék olyan asival aki hagyja hogy ugráltassanak, és aki hagyja, hogy egyedül csináljam meg a dolgokat, tehát ő maga nem segít be az anyjának.
Azért az, hogy mosogass el, és segíts pár dologban, egyébként nem ugráltatás.., de kivágná a biztosítékot a vőlegényemtől ez a hozzáállás.
Jó lesz majd így leélni az életed
Én magyart is tanítok, mégis úgy gondolom, hogy a te esetedben nincs jogunk fennakadni a helyesírásodon. Tudom, hogy Szlovákia egyes vidékein mennyire másként beszélik a magyar nyelvet.
Leendő anyósoddal pedig egy jó pillanatában kellene őszintén elbeszélések. Mondd neki, hogy szeretnéd, ha a kettőtök kapcsolata még jobb lenne, ezért szeretnéd ha...
Meg kellene hallgatni a mamát és a vőlegényt is! Ők is ugyanezt mondanák, és csicskáztatásnak tartanák az esetleges mosogatást?
Ha Te vendég vagy náluk, akkor vendégként kell viselkedni, és alkalmazkodni a családhoz. De ha menyasszony vagy, akkor már félig benne vagy a családban, ez esetben viszont magadtól is elmosogathatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!