Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom az egy eves babam...

Anyosom az egy eves babam elott csunya szavakat hasznal orditozik velem lehord minden utolsonak ha nem csicskulok es nem szoktam egy tanyert neki elmosni, hiaba szolok a gyerek elott ne. A gyerekem nem egyszer megijedt tole. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
most akkor jól értem, h a te szüleidnél laktok gyerekestől és a párod anyja átjár oda hozzátok ordítozni? hívd félre, add át a gyereket másnak és mond meg neki, h még egy ilyen, h így elegendi magát a gyerek szeme láttra a ti és a szüleid otthonában, ahova vendégként érkezett és többet oda be nem teheti a lábát. a gyereket láthatja, de hozzátok nem mehet, ha képtelen tűrtőztetni magát. lehet némi konfliktus a pároddal, ha behódoló típus a mama felé, de én a helyedben vállalnám a csörtét. ez a te és a gyereked közös érdeke.
2014. júl. 4. 12:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Az egyenes beszéd híve vagyok. Ha ilyen szituációba keverednék anyóssal én megmondanám neki egy kellemes pillanatban (tehát nem egy konfliktus közepén amikor mindketten paprikásak vagyunk), hogy nálunk milyen a családi légkör, mi hogyan neveljük a gyereket, mi az amit szeretnénk ha hallana és mit nem, és hogyan szoktuk megoldani az ilyen gondokat. Ha ezt képes felfogni és elfogadni, nálunk betartani akkor szeretettel várjuk amikor csak tud jönni. Amíg nem változtatna mindig mondanám neki, és amikor nem tartja be akkor kiküldeném a gyerek szobájából, hogy ne itt, ne most és ne így fitogtassuk ki mit vár el a másiktól. Következetesen, lépésről lépésre meg kell értetni vele, hogy ti egy új család vagytok új szokásokkal és ő ehhez csak alkalmazkodni tud, megváltoztatni azt nem. Ehhez a párod is kell.
2014. júl. 4. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!