Mit tennétek? 5 éve vagyok a párommal. Külföldön dolgozunk (vagyis én már nem dolgozok mert terhes lettem). Apósom másfél éve lakik nálunk, mert az előző Munkahelye nem volt jó. A többi lennt.
Kulfoldon nincs olyan hogy veszelyeztetett terhes csak megjegyzem
A 12 het utan nyugodtan dolgozhatsz terhes vagy nem beteg.
A baba nem a munkatol megy el hanem a genetikai hibatol.
Hogy mered a paarod sajat apjat kritizalni hiszen te is eltartott vagy.
Sot o verrokon te pedig nem ugye nem vagytok hazasok
En a helyedben lapitanak
a terhesseg elso 16 heteben meg nincs anya magzat kozos keringes (nincs mehlepeny) igy a karos anyagok nem jutnak be a bababa .
A korai terhesseget kulso ok nem szakitja meg max egy nagy genetikai hiba es az meg nem befolyasolhato.
Igen nem szeretem ha valaki behetbe esik es hanyattvagja magat ,,mert o terhes ,,neki felmentese van mindenre.
tobb milio no dolgozik terhessen egesz a szules elott par napig.
Baratnom munkabol ment szulni semmi baja nem lett.
Nem kell tulmisztikalni a terhesseget termeszetes allapot es termeszetessen kell viselkedni.
"kedves" 13.21-és. Nehogy te tudd már jobban hogy veszélyeztett terhes vagyok e vagy sem. Az orvos konkrétan eltiltott a munkától. És a se én se a párom nem kockáztatni volna még egy missed ab.-ot. Tudod te hogy milyen érzés mikor elmegy a baba???!!! Inkább neked kéne lapulni nem másokkat idegesíteni. De ha már így érdekel én 4 évig fizettem a párommal a számlákat, albérletet és szülés után is lesz fizetésem tehát én nem vagyok eltartott!!!!
Egyébként meg ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ahogy a többiek is tették akkor húzzál más kérdésre, hátha lesz valami a te alattomos szintedhez is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!