Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek? 5 éve vagyok a...

Mit tennétek? 5 éve vagyok a párommal. Külföldön dolgozunk (vagyis én már nem dolgozok mert terhes lettem). Apósom másfél éve lakik nálunk, mert az előző Munkahelye nem volt jó. A többi lennt.

Figyelt kérdés
Már eddíg is zavart hogy nem száll bele az albérletbe számlákba kajába stb, de most hogy jön a baba még jobban idegesít hiszen mi is anyagi gondokkal kűzdünkElőször normálisan próbáltunk vele beszélni, hogy mivel dolgozik segítsen ő is de ez egy kg cukorral a részéről ki is merült. Most már hónapok óta nem dolgozik, mert volt egy vitám vele és azt mondta felmond és haza megy. Felmondott de azóta is itt van. Munkanélkülin van, egésznap itthon van ő is de semmit nem segít. Soha meg nem kérdezi hogy hogy van a leendő unokája. Én már nagyon szeretném hogy haza menjen mert nem akarok feszengve élni. Nem akarok bunkó lenni mert a párom szereti az apját és ezzel őt is bántanám, de így se mehet tovább.

2014. jún. 5. 14:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
cseréljétek le a zárat a bejárati ajtón, igy nem fog tudni bemenni a lakásba és szépen lekopik majd. Ha szülő vagy nem szülő ,így senkit nem kell elviselni.
2014. jún. 7. 07:43
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
11-es, itt nem csak a kérdező lakik az apóssal, hanem annak a saját fia is. Ez nem megoldás! Nekem a bőr lesülne a képemről, ha anyám/apám előtt lecserélném a zárat, hogy dögölj meg külföldön egyedül, ahogy akarsz. Ez egy nevetséges, gyerekes megoldás. Azt kell elérni, hogy a kérdező párja felfogja, hogy ez így nem jó és beszéljen az apjával és küldje el.
2014. jún. 7. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

Kulfoldon nincs olyan hogy veszelyeztetett terhes csak megjegyzem

A 12 het utan nyugodtan dolgozhatsz terhes vagy nem beteg.

A baba nem a munkatol megy el hanem a genetikai hibatol.

Hogy mered a paarod sajat apjat kritizalni hiszen te is eltartott vagy.

Sot o verrokon te pedig nem ugye nem vagytok hazasok

En a helyedben lapitanak

2014. jún. 7. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó: egy, honnan tudod, hogy nincs külföldön veszélyeztetett terhes? Ismered az összes országot a világon? Kettő, vérrokon-nem vérrokon, akkor is, ez már pofátlanság, amit ő csinál. Persze nem szabad kirakni úgy, hogy lecserélni a zárat. Az igaz, hogy itt nálunk-én is külföldön élek-nincs veszélyeztetett terhesség-de lehet, a kérdező egy olyan országban él, ahol van. Egyébként ezek szerint te ellenzed az összes otthonmaradt nőt, aki azért maradt otthon, mert orvosa javasolta. Mondhatom szép, nem tudom, majd neked hogy esne, ha hasonló helyzetbe lennél terhes. Megértem teljesen a kérdezőt-nekem is kétszer volt vetélésem, most megint terhes vagyok, sajnos dolgoznom kell, ha tehetném, nem dolgoznék-takarítónőként dolgozok, vegyszerekkel, és eléggé sokat kell hajolni, cipelni, lépcsőzni. Nem lustaságból nem dolgozok szivesen, hanem azért, mert félek, hogy baja lesz a babának. Még nem mondtam el odabenn. Szerencsére eddig már tovább jutottam, mint a másik két terhességgel. De egyébként a kérdező terhessége itt nem mérvadó.
2014. jún. 7. 17:35
 15/18 anonim ***** válasza:
21%

a terhesseg elso 16 heteben meg nincs anya magzat kozos keringes (nincs mehlepeny) igy a karos anyagok nem jutnak be a bababa .

A korai terhesseget kulso ok nem szakitja meg max egy nagy genetikai hiba es az meg nem befolyasolhato.

Igen nem szeretem ha valaki behetbe esik es hanyattvagja magat ,,mert o terhes ,,neki felmentese van mindenre.

tobb milio no dolgozik terhessen egesz a szules elott par napig.

Baratnom munkabol ment szulni semmi baja nem lett.

Nem kell tulmisztikalni a terhesseget termeszetes allapot es termeszetessen kell viselkedni.

2014. jún. 7. 18:50
 16/18 A kérdező kommentje:

"kedves" 13.21-és. Nehogy te tudd már jobban hogy veszélyeztett terhes vagyok e vagy sem. Az orvos konkrétan eltiltott a munkától. És a se én se a párom nem kockáztatni volna még egy missed ab.-ot. Tudod te hogy milyen érzés mikor elmegy a baba???!!! Inkább neked kéne lapulni nem másokkat idegesíteni. De ha már így érdekel én 4 évig fizettem a párommal a számlákat, albérletet és szülés után is lesz fizetésem tehát én nem vagyok eltartott!!!!

Egyébként meg ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ahogy a többiek is tették akkor húzzál más kérdésre, hátha lesz valami a te alattomos szintedhez is!!!

2014. jún. 7. 20:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Jah és egyébként azért kéne a születendő gyerekem életét kockáztatnom ( mivel veszélyes munkát végeztem) hogy egy számomra idegent eltudjak tartani??? Normális vagy te??? Nem hiszem....
2014. jún. 7. 20:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak köszönöm a válaszát!
2014. jún. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!