Mit szólnak majd a férjem muszlim rokonai ha meglátnak?
Férjemmel Angliában élünk, én magyar vagyok, ő bangladesi. 3 éve ismerem, 2 éve vagyunk házasok. Én vallásilag nem tartozom sehova. Kereszténynek lettem nevelve, de nem hiszek a Bibliában csak Istenben. Férjem muszlim, ő tartja a vallási szokásokat. A családom páromat kezdetben nehezen fogadta, majd miután megismerték, rájöttek,hogy jó ember és boldogok hogy megtaláltam az igazit. Egyszer voltunk közösen Magyarországon, akkor mindenki szeretettel fogadta.
Most viszont lassan elérkezik az idő, hogy Bangladesbe is menjünk együtt. Előtte még év végén elmegyünk Magyarországra, tehát még ráérek "aggódni" de ott motoszkál a fejemben, hogy mit gondolhat rólam párom családja. Neki már az édesanyja él csak, velük él a 3 nővére és 2 öccse. Kérdeztem, hogy nem mondta senki, a "nem találtál egy jóképű magyar pasi" megfelelőjét, azaz "nincs kint egy szép muszlim bangla csaj sem"? Erre azt mondta, hogy egyik bátyja, de megmondta neki, hogy engem szeret és kész.
Amit a családról tudni kell, hogy vallásos mindenki. A magyarok által ismert fekete csadort egyikük sem hordja, kendőt hordanak, de ott sem mindenki. Esküvői videókon láttam, hogy kb. minden második csaj takarta el a haját, a többi semmilyenen kendőt vagy hasonlót nem viselt nyilvánosan sem. Viszont Banglades turizmusa szinte 0. Fehér embert nagyon ritkán látni és kevesen beszélnek idegen nyelvet. Maga a család nem szegény, tehát nem putris embereket kell elképzelni.
Nem szeretném magam megjátszani, de szeretnék jó benyomást tenni.
Koszonom a válaszokat! :)
Persze, párom véleménye számítana leginkább, de o elintézi annyival, hogy "kedvelni fog mindenki".
Ilyenformán az oltozkodéssel nem lesz probléma, mert alapból hosszú nadrág + felso ami hosszított és van némi ujja. Kendot képmutatásnak tartanék felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!