Nagymamák ti szoktatok unatkozni az unokátok mellett?
Én csak olvasom, hogy játszani gyerekekkel meg háztartást vezetni, és már megöl az unalom.
Nem értem, a nagyi miért nem unatkozhat? Mert öreg és örüljön, hogy van mit csinálnia?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zóld kéz. Mindannyian mások vagyunk és csak próbálom anyosomat megérteni, és az ő szemszögéből megközelíteni. Tény nem vagyunk jóban de páran rávilágítottatok,hogy miért érezhette úgy magát. Ő ajánlotta fel amúgy a segítségét.
Nem mondanám öregnek mert aktív minden szempontból és a kora miatt sem mondanám. Egyetlen idős embernek sem mondanám,hogy örüljön,ha van mivel foglalkozni. Én is az utolsó válasdzoló válaszával azonosulok, hogyx a 3 év alatt nem unatkoztam csak lefáradtam, és nèha fárasztó.
Attól is függ mekkorák,és milyenek a gyerekek. Egy másfél éves gyerek után állandóan rohangálni kell,lepakol,felmászik,szétrámol stb (fárasztó) ,de nem unalmas.
Engem biztos untak a nagyszüleim,mert 3-10 éves korom között fél napokat eljátszottam magamban,nem volt igényem semmiféle társaságra.Társasozni,kártyázni,labdázni stb nem lehetett velem . Az egyik gyerekem detto ugyanez,leül a szőnyegre,és órákig elmolyol magában . Ami bizonyos szempontból jó , de valljuk be,ha nem a sajátja az embernek nem túl érdekfeszítő társaság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!