Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan kezelnétek egy...

Ti hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

A férjem szülei elváltak. Hárman vannak testvérek, párom a legidősebb. Anyóssal csúnyán összeveaztem, párom azért mert mellém ált. A vita tárgya nem voltam hajlandó eltartani őt meg a lányát. Nem beszélünk, ritkán találkozunk,olyankor tartom magam.

A probléma a következő: Lassan egy éve próbálkozunk a gyermekáldással, egy vetélést leszámítva eredménytelenül. Erre bejelwnti, hogy 40 X évesen gyereke lesz. Zokogtam mint egy kis gyerek miután elmentek.

Tartok attol, hogy ahogy a páromat az én szüleim nevelték 17 éves korától és ahogy a lányát is le akarta nekünk passzolni így rá is hasonló vár.

Ne értsetek félre nem féltékeny vagyok, csak meg visel, hogy mi annyira szeretnénk és nem jön. Ő meg negyven pár évesen mint egy megesett tini. A gyerek apja sem fiatalabb, sőtt...

Meg ha bele gondolok a sogornőm kb egy idős lesz a mi gyerekünkkel? Brrr...

Meg ha a szülőkkel lesz valami ki neveli fel azt a gyereket? Ha szerencséje lesz mire betölti a 18at élni fognak még a szülei. Egy csomó olyan dolog ami ha most nem is a mi dolgunk, a későbbiekben bizony nagyon is a miénk lesz.

Bocs hosszú lett, de ez az egész nem hagy nyugodni...

2014. ápr. 15. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy meg mit nem értetek?Anyós beszülte a 2 gyerekét és magasról tett rájuk.Nem egy minta anya,és attól tart a kérdező ezzel a kicsivel sem lesz másként.40 x évesen pedig valóban nem kéne szülnie.Ki öregedett ebből anyós.Csak nem veszi sajnos tudomásul mint hasonszőrű társai.Jó is lesz az majd,idegbeteg lesz mert egy babával megvannak a gondok,aztán anyós is észre veszi hoppá mégsem olyan fitt mint gondolta.Nem kell itt áltatni egymást,belefér nem öreg stb.Nem a cart nem.Főleg ha szerencsétlenségére beteg gyereket is szül.Mindennek meg van a maga ideje. Majd eljön a te babázási időd is ne görcsölj rajta
2014. ápr. 16. 05:32
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

De igen, féltékeny vagy, irigy és ráadásul bunkó is. Mit "brrrr"-ezel egy még meg sem született kisgyerekre?

Anyósod meg 40 évesen ne szüljön? "megesett tini" - banyek, de szánalmas vagy.

... és még fejtegeted, hogy biztosan nektek kell felnevelni... hát légy erős: anyósod tudja, hogy szívből utálod őt, ha van egy kis józan esze, megmutatni se fogja neked a gyereket, nem hogy rád bízni.

Ja a legjobb, most azért utálkozol rá fél oldalban, mert az istennek se hajlandó úgy élni, ahogy NEKED tetszene?

Ilyen hozzáállással akarsz anya lenni? Hát inkább ne...

2014. ápr. 16. 06:59
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is egy szánalmas bunkó vagy kedves kérdező! A zagyvaság amit írtál meg értelmezhetetlen. Ha ritkán találkoztok, akkor miért érdekel bármi is velük kapcsolatban? Nem is vagy terhes, akkor a sógornőd hogy lehetne egy idős a gyereketekkel???? Nincs más dolgod mint ilyen hülyeségeken agyalni? Nem dolgozol vagy valami? Undorító!
2014. ápr. 16. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

Mily érdekes százalékok...

Akik megértik a kérdezőt, és használható tanácsot írtak, min-mind le vannak szavazva,ám aki bunkózza, meg parasztozza a kérdezőt, azok meg majd' hogynem 100%-on állnak :D

2014. ápr. 16. 10:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért utolsó mert nem normális kérdező reakciója és aki megérti sem különb.
2014. ápr. 16. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:
28%
Nem szeretnék az eddigi válaszokra reagálni, kedves kérdező, akármennyire is negatív, hogy eddig nem estél teherbe, én a helyedben röhögnék ezen a szituáción, ha az anyósom bejelentené, hogy terhes, agyoncukkolnám a férjemet hogy kistesója lesz, sőt, ha hamarosan teherbe esel, majdnem egyidős lesz a testvére a gyermekével. Ez nem mindennapi. Ne haragudj a cinizmusért, de ha idegesít a gömbölyödő pocakjának a látványa, tartsátok a távolságot a saját nyugalmatok érdekében és törődjetek inkább a további próbálkozásaitokkal, sokkal kellemesebb időtöltés. Egy éves sikertelen próbálkozás még nem a világ vége, ha nincs különösebb szervi oka akkor jönni fog a baba nálatok is.
2014. ápr. 17. 09:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Probalkozzatok ne add fel .Hàt nem irigyellek ilyen anyóstol ovlyon meg az èg .Próbàlj arra fókuszálni hogy mit szeretnèl ne foglalkozz velük .Ha a pàrod ki àllt melleted akkor nem hiszem hogy az anyjàval többet fog foglalkozni .
2023. júl. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!