Ti hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet?
A férjem szülei elváltak. Hárman vannak testvérek, párom a legidősebb. Anyóssal csúnyán összeveaztem, párom azért mert mellém ált. A vita tárgya nem voltam hajlandó eltartani őt meg a lányát. Nem beszélünk, ritkán találkozunk,olyankor tartom magam.
A probléma a következő: Lassan egy éve próbálkozunk a gyermekáldással, egy vetélést leszámítva eredménytelenül. Erre bejelwnti, hogy 40 X évesen gyereke lesz. Zokogtam mint egy kis gyerek miután elmentek.
Tartok attol, hogy ahogy a páromat az én szüleim nevelték 17 éves korától és ahogy a lányát is le akarta nekünk passzolni így rá is hasonló vár.
Ne értsetek félre nem féltékeny vagyok, csak meg visel, hogy mi annyira szeretnénk és nem jön. Ő meg negyven pár évesen mint egy megesett tini. A gyerek apja sem fiatalabb, sőtt...
Meg ha bele gondolok a sogornőm kb egy idős lesz a mi gyerekünkkel? Brrr...
Meg ha a szülőkkel lesz valami ki neveli fel azt a gyereket? Ha szerencséje lesz mire betölti a 18at élni fognak még a szülei. Egy csomó olyan dolog ami ha most nem is a mi dolgunk, a későbbiekben bizony nagyon is a miénk lesz.
Bocs hosszú lett, de ez az egész nem hagy nyugodni...
De igen, féltékeny vagy, irigy és ráadásul bunkó is. Mit "brrrr"-ezel egy még meg sem született kisgyerekre?
Anyósod meg 40 évesen ne szüljön? "megesett tini" - banyek, de szánalmas vagy.
... és még fejtegeted, hogy biztosan nektek kell felnevelni... hát légy erős: anyósod tudja, hogy szívből utálod őt, ha van egy kis józan esze, megmutatni se fogja neked a gyereket, nem hogy rád bízni.
Ja a legjobb, most azért utálkozol rá fél oldalban, mert az istennek se hajlandó úgy élni, ahogy NEKED tetszene?
Ilyen hozzáállással akarsz anya lenni? Hát inkább ne...
Mily érdekes százalékok...
Akik megértik a kérdezőt, és használható tanácsot írtak, min-mind le vannak szavazva,ám aki bunkózza, meg parasztozza a kérdezőt, azok meg majd' hogynem 100%-on állnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!