Ebben a topikban miért nem lehet férj-anyós problémákról olvasni?
Figyelt kérdés
Viszont rengeteg az anyós-feleség konfliktus. Pedig annyi anyós vicc van férfiaknál.2014. márc. 31. 17:47
1/10 anonim válasza:
Egyszerű: minden férj szereti az anyósát!
2/10 anonim válasza:
Mivel inkább nők gyakoriznak....
3/10 anonim válasza:
Mert a pasik kevésbé grafománok, és inkább a haverokkal beszélik meg egy sör társaságában.
4/10 anonim válasza:
Mert a férjek lezárják ott, hogy utálják vagy szeretik az anyósukat és kész. Szép lenne ha ők is itt hisztiznének , mint némelyik.
5/10 anonim válasza:
Mert sok férfi szégyelli még ismeretlenek előtt is felvállalni, hogy probléma van.
A fiús anyukák kritikusabbak az "idegen nővel" szemben, aki elveszi a fiúkat.
Inkább após-férj probléma van.
6/10 anonim válasza:
Amúgy félelmetes, hogy süt a lenézés a nőkkel szemben egy-egy válaszból, ez valami bizonygatás önmagatoknak?
Írom ezt férfiként...
7/10 anonim válasza:
Mi a bizonyìtàs abban ha valaki leìrja az igazsàgot?
8/10 anonim válasza:
#6: Konkrétan melyik válaszból süt a gyűlöletM
10/10 anonim válasza:
#5 nálunk még az sincs, Páromat hamar elfogadták, anyum annyira, hogy néha kicsit rosszul is esik, ahogy "isteníti", tudom szeret engem is, csak túlzásba viszi. Néha úgy viselkedik velem, anyum, mintha anyósom lenne.
Amúgy nem panaszkodhatom Párom szülei jól fogadtak, apuja annyira, hogy bármi van mellettem áll.
Páromból kiindulva, sosem panaszkodna, nem az a fajta.
Vicc: mikor jó az anyós, ha porhanyós. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!