Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megbeszélnétek velük, vagy...

Megbeszélnétek velük, vagy próbálnátok eltűrni, ha szülő (nekem anyós, após) folyton rá- illetve mellépisil a közösen használt wc-n?

Figyelt kérdés
Anyagi okokból együtt élünk, a kapcsolat is rendben, de ez már akkora diszkomfort érzést okoz, hogy a költözést fontolgatjuk, pedig sokat segítene, ha meg tudnánk beszélni, és még maradhatnánk egy ideig, csak félek, hogy megalázó lenne nekik. Nem tudom, hogy tűrjem, hogy pisis a papucsom, a nadrágom szára (ha nem figyelek, leülök és belelépek, belecsúszik a nadrágom szára) vagy azt hogy folyton takarítom utánuk a wc-t (abszolút nem foglalkoznak vele, olykor a wc papírt is mellédobják a földre, pedig 65-70 évesek, idősek tudom, de szerintem nem annyira még..)Talán én vagyok túl béketűrő, nem tudom.. :(

2014. márc. 28. 08:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
25%
Az én apósom azt is sérelmezte,hogy tényleg,de tényleg gyönyörűen és saját magamat szégyellve megkértem,hogy lehúzás ELŐTT hajtsa le az ülőkét...Megmagyaráztam,hogy nem akarom az egész pici fürdőszobát beteríteni a pisi-kaki párával. Tehát indok is volt. Először a párom szólt rá,ugyan úgy elmagyarázva, hogy ráadásul terhes vagyok és nem akarom magamat a WC párás törcsivel törölni. Erre persze,hogy itt be ott ki.Akkor jöttem én. De még így is piszkálja az orrát...
2014. szept. 9. 14:47
 22/22 anonim ***** válasza:
25%

Bármit teszel csak sértődés lesz a vége, vagy jobb esetben megértik, elfogadják, megígérik, hogy nem csinálják, odafigyelnek, aztán másnap ugyan úgy folytatják ahogy előtte. Öregek, ne várj tőlük semmi változást, lehet te is ilyen leszel öregen. Ez van, bele kell törődni.

Most kicsit morbid leszek, de mért nem tudsz várni pár évet? Az átlag életkor határán vannak, lehet, hogy nemsokára már ez a dolog is hiányozni fog neked velük kapcsolatban, mert elmentek és hiányoznak. Addig meg miért idegesíted magad? Nyelj egyet, és takaríts, vagy csinálj külön wc-t.

2014. nov. 19. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.