Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadtam ki, miert...

Jogosan akadtam ki, miert nyulnak hozzá más holmijához?

Figyelt kérdés
Roviden annyi a tortenet hogy anyosek elhasználták a festeket amit az ujhazunkhoz vettunk. Csak náluk volt mert nálunk nincs hely tarolni. Egy egesz vodorrol van szo. Most persze nekunk kell megvenni mert nekik eszukbe sincs. De elhasználni eltudták. Egy kicsit kiakadtam.
2014. márc. 20. 12:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom, mi van itt a válaszolókkal? Teljesen mindegy hány forint egy festék, teljesen mindegy, hogy esetleg tudták-e volna máshol tárolni. Őket kérték meg, ők megengedték, nem volt belőle gond. Írtátok, hogy elvégre felnőttek, hát éppen EZÉRT kellett volna egy nyamvadt kérdést feltenni, hogy probléma-e ,ha elhasználják?

Nem veszem el szó nélkül a másét, mindegy mi az, mennyibe kerül, csak mert szívességet tettem neki azzal, hogy nálam hagyta, engem ez nem hatalmaz fel arra, hogy el is vegyem tőle!

Vicc, amiket írtatok!

2014. márc. 20. 13:27
 12/21 anonim ***** válasza:
13%

Minek azt a lakást kifesteni ahol egx vödör festék nem fér el?

Lehet azt gondolták már nem kell nektek.

2014. márc. 20. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
11-essel értek egyet. Soha nem venném el más dolgát engedély nélkül.
2014. márc. 20. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Párod ehhez mit szól? Miért nem beszél a szüleivel?
2014. márc. 20. 13:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Párom nem szol semmit. Nem akarja megserteni a szuleit. Vont egyet a vállán es kesz. Majd veszunk masikat. Igazábol nekem sincs szuksegem csaladi botranyra ket kicsi mellett. Ez van
2014. márc. 20. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Akkor meg felesleges volt kiírni a kérdést mert mégse bosszant annyira
2014. márc. 20. 18:09
 17/21 anonim ***** válasza:
45%
Ennel nagyobb gond ne legyen az eletetekben :) bosszanto, de nem erdemes ezen ragodni. A ferjednek igaza van, hogy nem foglalkozik vele.
2014. márc. 20. 18:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tényleg nem csak hirtelen haragú vagyok és elöször rosszul esett. De lehiggadtam és átgondoltam. Rájöttem hogy a családi béke sokkal többet ér egy vödör festéknél.
2014. márc. 20. 23:11
 19/21 kovpet ***** válasza:
80%

Örülj, mert olcsón megtanultad, hogy nem bízhatsz bennük.

Lehetett volna ez sokkal fájóbb is.

2014. márc. 20. 23:34
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

Olcsón megúsztad.

Én anyósnál hagytam a nagyimtól kapott herendi teasszettet. Túlélt két háborút, de a szomszéd kislány teapartija már szedett áldozatokat.

Mindezt úgy, hogy tudta mit jelent nekem. Mint az érzelmi, mint az anyagi kár felbecsülhetetlen.

A nagymamámnak ez volt az egyetlen dolog, ami az édesanyjával összekötötte.

2014. márc. 29. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!