Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Ma megyünk ki fele az ajtón a férjemmel, amikor előttünk ment el dolgozni az anyósom!
Köszönök, integetek neki, amikor köszön hogy szia xy ( a fia neve)
Engem teljesen levegőnek nézett, és ez nagyon rosszul esik.
2014. febr. 25. 18:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem jogosan.
Én tuti nem köszönnék neki egy jó ideig,csak akkor ha ő köszön előre.
2/7 anonim válasza:
Semmit nem tudunk!
Eddig jóban voltatok? Megbántottad? Eddig köszönt?
Lehet, hogy tettél valamit, amiről nem is tudsz!
Azért nem hiszem, hogy így kelt fel reggel, hogy neked ma indokolatlanul nem fog köszönni!
3/7 A kérdező kommentje:
Eddig soha semmi gond nem volt! Vasárnap is voltunk náluk. Normális volt beszélgettünk, én nem tettem semmit sem.
Azt sem lehet mondani hogy el bambult, hisz a páromnak köszönt! Rögtön mellette voltam.
2014. febr. 25. 18:54
4/7 anonim válasza:
lehet, látott az éjjel bemenni a szeretőddel egy hotelbe. vagy csak simán nem ismert fel, nem figyelte, hogy te is ott vagy. ha valami baja van veled, a kövi családi ebédnél úgy is kiderül.
5/7 anonim válasza:
Na ilyen ok nélkül tuti nincs, vagy kibeszélted és a fülébe jutott vagy nem látott.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Én mikor biciklivel elhajtok öreganyám háza előtt, ő meg kint dolgozik a kertben, néha nem köszön vissza, mert már vakegér szegénykém, és fel sem ismer. :D Nem lehet, hogy nem vett észre, vagy valami ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!