Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez most így korrekt lenne?

Ez most így korrekt lenne?

Figyelt kérdés

2 hónapja együtt élek a barátommal és az anyjával és a mostohaapjával.

Nagyon jó fejek, meg el tudok velük beszélgetni stb.

Csak annyi a gond hogy mindent elvárnak tőlem.

17 és fél éves vagyok nem keresek de vállaltam munkát.

A pénzből kaját veszek mert itthonra nem vásárol senki.

Ez még nem is gond hogy a kajára költöm a pénzem nem zavar. De az mikor nap mint nap mindig nekem kell megcsinálnom minden. Mosogatás főzés felmosás stb. Csütörtökönként jön a takaritónő. És ő ma pl. félmunkát végzett. és elvárták hogy én befejezzem este 8-kor. amióta itt lakok max egyszer kétszer ha kitakaritott anyósom.

3 hétre munka miatt elutazott a párom és kiirtam azt fbra hogy nagyon sz*r. erre ő felháborodott hogy miért irkálok ki ilyeneket. Aztán őt azt zavarja hogy kiraktam azt a város lakóhelyemnek ahol élek épp most azaz azt ahol ők is. merthogy majd elkezdenek nyomozni bla bla. Nem elszöktem otthonról. Megbeszéltük hogy összeköltözhetek a párommal szóval. nyomozni nem nyomoznának. és még a baja hogy én nem kérdezem meg h segithetek e valamibe. egy az h nincs időm megkérdezni mert mire felkelek már vár az ajtó előtt a cetli hogy miket kell megcsinálnom. Nem tudom de ebből kezd elegem lenni hogy én takaritok 5 fő után 5 főzők 5 főre. ezért cserébe csak annyi h itt lakok. szerintem ez nem fer. próbáltam már megbeszélni vel. azt mondta hogy ha nem tudom elviselni akkor haza is mehetek.

szerintetek mit csináljak?

2014. jan. 16. 21:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na a sok szidasbol most lett elegem. Igen én is dolgozok. Az anyosom eddig se fozott, mosott es nem is takaritott hanem takaritonot vett fel. a masik h igen OSSZEKOLTOZTEM párommal. ugyanis azért nem mentunk alberletbe mert meg nem talaltunk. februárban talaltunk be is koltoztunk.

a masik h én ismerem az anyosom tudom mit csinal es miért nem segitett a takaritásban stb. azért mert o hétvégente a 14 éves lanyat 3 napra otthonhagyta hogy o elmehessen b*szni es aztan egy szigetre is elutazott 3 hetre es itt hagyta a lanyát egyedul az o lakásukba. 40 eves 2 gyerekes csaladanya es a felnottek szidjak a kiskoruakat aki elkoltoznnek elszoknek stb....

a harmadik nem vagyok kisgyerek már betoltottem a 18at.

oke tudom hogy 18 évesen nem itt kéne lennem de szeretem és o is engem. egyesek ugy beszélnek mintha ok nem tették volna ezt ha anya apa nélkul nonek fel és megtalálják a mostani párjukat akitol el lett tiltva.

SOK FELNOTT SZIDJA A TINIKET H MILYEN BOR VAN A KÉPUKON MEG HOGY MILYENEKET CSINÁLNAK. HÁT TI FELNOTTEK SE VAGYTOK KULONBEK. TOLETEK TANULNAK.

TISZTELET A KIVÉTELNEK_!

2014. máj. 20. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!