Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom folyton szóbahozza,...

Anyósom folyton szóbahozza, mintha velem lenne elégedetlen és annyira nem akarna elfogadni, mást szeretne a fiának?

Figyelt kérdés

A párommal fél éve vagyunk együtt, komoly a kapcsolatunk. Szüleivel és testvérével jó a kapcsolatom, heti egyszer vagyok náluk, sokszor beszélgetünk, röhögünk, de valamiért még is úgy érzem, kevesel a fiához. A fia lassan 30 éves, eddig tanult egyetemen, okj-n, mindenhol. Most fejezi be, én pedig most fogok érettségizni, ahogy a testvére is. Dolgozok mint diák, munka mellett 3-as tanuló vagyok.

A téma mindig a továbbtanulás...

Én okj-ra megyek először, utána egyetemre.

Az asztalnál ülve folyamatosan felhozza az anyós hogy más milyen egyetemre megy, meg jaj de okos, ügyes lány ez meg az, ergo mintha a tanulás lenne a vezérhangyája, hogy akkor vagy ember, ha vérzésig tanulsz. A páromat még így is elszeretné küldeni még egy okj-ra, de neki tele van a ***** a tanulással, dolgozni akar. Engem is folyamatosan kérdezget, de nem igazán reagálja le a választásomat.

Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár? Ilyen szituban ti mit mondanátok, tennétek? Én sajnos tehetetlen vagyok, mert

2014. jan. 12. 21:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem muszáj válaszolni ilyen stílusban! Nem kúrospajti ahogy te mondanád, nem egy tinédzser szerelemről van szó. Közel sem arról szól a kapcsolatunk, mint a velem egyidős "szerelmes pároké". De nem egy ilyen ismeretlen embernek fogok magyarázkodni, mint neked.
2014. jan. 12. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
19 évesen komoly kapcsolat 10 évvel idősebbel...hagyjuk már. Gondolom az az anyósod baja, hogy fiatal vagy, idétlen és naiv. A fiának meg gondolom egy normális, korabeli, érettebb nőt kíván, nem egy tinit.
2014. jan. 12. 22:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Akárhogy számolom, 8 év van köztünk, és ő maga sem néz ki 27 évesnek, gondolkodásilag sem olyan még, mint egy átlag dolgozó, talán már apuka 27 évesé. Így maximum papíron látható a különbség. Mint írtam, nem tinédzser-szerelem, koromhoz képest felelősségteljesen gondolkodok, 16 éves korom óta dolgozok, gyerekekkel foglalkozok mind a munkámban mind pedig otthon. Számlát fizetek, művelődök, lassan költözök is itthonról, főzök, mosok, takarítok. Ha ismernéd a korosztályomat, hogy ők milyenek, 20x meggondolnád mit írsz így látatlanban rólam! Könnyű dobálózni a korommal, mert valóban a velem egyidősek ilyenek "hülye kis tinédzserek még, akiknek kúrótársuk van".Valóban, de az nem én vagyok!

Amúgy tisztázva lett a téma, így le is zárnám! Köszönöm az értelmes válaszokat.

2014. jan. 15. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!