Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadtam ki?

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
A párom édesapja, és a párja egy városban laknak velünk, de elég messze, és mivel nincs autónk, elég ritkán megyünk, ők viszont soha nem jönnek megnézni az unokát (8hónapos). Soha fel sem hívnak, hogy hogy van a kicsi, mégis, mikor elmegyünk (úgy, hogy nem is hívtak) folyton beszólogatnak, hogy miért nem megyünk gyakrabban. Nekik van autójuk, és folyton könyörgök nekik, hogy jöjjenek ők is. Multkor is ez volt, és megbeszéltük a párommal, hogy nem megyünk, amíg ők nem jönnek, mert már nagyon unjuk, hogy a szidást kapjuk, de fél óra után már látszik rajtuk, hogy unják a kicsit, és várják, hogy jöjjünk el..elegem van..
2014. jan. 6. 17:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igaz...sajnálom, hogy ez van, de már képtelen vagyok hallgatni a sok szidalmat, nem értik meg, hiába mondom... Le kell tisztáznom velük a dolgokat.
2014. jan. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!