Holnap költözök apósékhoz, nagyon félek hogyan tudunk együtt élni. Mit tegyek annak érdekében, hogy minden rendben legyen?
Anyósom augusztusban halt meg, de már rég óta mozgássérűlt volt.
A ház eléggé koszos, félek, hogy velem takarítatnak majd ki és nekem kell majd főznöm is. Három férfivel fogok együtt élni. Ti mit tennétek?
Az a baj, hogy a párom nem ezt tanulta otthon, igaza van az egyik válaszolónak. Az összeköltözés miatt egyszer már szakítottunk is amiért nem akartam az apjához költözni, de a huga rábeszélt, hogy béküljek k vele.
Bocsi, hogy egyszerre keveset írok, de nehéz telefonról írni!
Hát ez csodálatos, gratula az albérletes meg a "számíts rá" című válaszokhoz. Taps. Persze, menjen csak albérletbe, meneküljön, nehogy véletlenül megtanuljon alkalmazkodni, másokkal együtt élni, kompromisszumot kötni, esetleg ne adj' isten megszeresse a még megmaradt családot. Meg mellesleg megtanuljon főzni/mosni/takarítani, amit még saját bevallása szerint sem tud, és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy erre egy albérletben is szükség van. Kedves kérdező, a kérdésed, a válaszaid, és a stílusod alapján te egy végtelenül önző és lusta ember lehetsz, aki mindenféle társadalmi együttélésre/beilleszkedésre alkalmatlan. Rögtön ezzel indítani, hogy "nekem ne dirigáljanak", meg "milyen szabályokat találjak ki", gondolkozz már, mégis mit képzelsz, ki vagy te? Szállj már magadba egy kicsit!
Először normális stílusban írtam (5-ös és 9-es vagyok), de elképeszt ez a mérhetetlen önzőség, amit benned látok. Próbáltam segítő szándékkal írni, de le se sz.rod, mert ahhoz vissza kéne venni az arcodból meg normálisan kommunikálni, ami ugye neked nem megy. Tudod mit, ne is próbáld meg, csinálj amit akarsz, keseregj még 8 oldalon keresztül azon, hogy nem megy az albérlet, majd attól jobb lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!