Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Holnap költözök apósékhoz,...

Holnap költözök apósékhoz, nagyon félek hogyan tudunk együtt élni. Mit tegyek annak érdekében, hogy minden rendben legyen?

Figyelt kérdés

Anyósom augusztusban halt meg, de már rég óta mozgássérűlt volt.

A ház eléggé koszos, félek, hogy velem takarítatnak majd ki és nekem kell majd főznöm is. Három férfivel fogok együtt élni. Ti mit tennétek?

2013. dec. 22. 16:52
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a párom nem ezt tanulta otthon, igaza van az egyik válaszolónak. Az összeköltözés miatt egyszer már szakítottunk is amiért nem akartam az apjához költözni, de a huga rábeszélt, hogy béküljek k vele.

Bocsi, hogy egyszerre keveset írok, de nehéz telefonról írni!

2013. dec. 22. 18:08
 22/36 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem már egy ideje ki vagy használva. Eleinte morgolódni fogsz, de majd beletörődsz.
2013. dec. 22. 18:16
 23/36 anonim ***** válasza:
17%

Hát ez csodálatos, gratula az albérletes meg a "számíts rá" című válaszokhoz. Taps. Persze, menjen csak albérletbe, meneküljön, nehogy véletlenül megtanuljon alkalmazkodni, másokkal együtt élni, kompromisszumot kötni, esetleg ne adj' isten megszeresse a még megmaradt családot. Meg mellesleg megtanuljon főzni/mosni/takarítani, amit még saját bevallása szerint sem tud, és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy erre egy albérletben is szükség van. Kedves kérdező, a kérdésed, a válaszaid, és a stílusod alapján te egy végtelenül önző és lusta ember lehetsz, aki mindenféle társadalmi együttélésre/beilleszkedésre alkalmatlan. Rögtön ezzel indítani, hogy "nekem ne dirigáljanak", meg "milyen szabályokat találjak ki", gondolkozz már, mégis mit képzelsz, ki vagy te? Szállj már magadba egy kicsit!

Először normális stílusban írtam (5-ös és 9-es vagyok), de elképeszt ez a mérhetetlen önzőség, amit benned látok. Próbáltam segítő szándékkal írni, de le se sz.rod, mert ahhoz vissza kéne venni az arcodból meg normálisan kommunikálni, ami ugye neked nem megy. Tudod mit, ne is próbáld meg, csinálj amit akarsz, keseregj még 8 oldalon keresztül azon, hogy nem megy az albérlet, majd attól jobb lesz minden.

2013. dec. 22. 18:19
 24/36 A kérdező kommentje:
Hogy lennék már kihasználva? Még nem lakom ott.
2013. dec. 22. 18:19
 25/36 anonim ***** válasza:
78%
ha odaköltözöl javarészt neked kell alkalmazkodnod. a fözés, takaritás nem nagy dolog, meg lehet oldani, és gondolom a 3 férfi is fog neked segiteni. csak meg kell velük beszélni, de tisztelettel..és nem ugy, hogy már pedig neked ne dirigáljon senki.
2013. dec. 22. 18:58
 26/36 A kérdező kommentje:
A párom szülei régen nagyon ittak ezért nem hiszem, hogy annyira háziasak lettek volna. A páromat a mamája nevelte aki mindent megcsinált.
2013. dec. 22. 19:05
 27/36 anonim ***** válasza:
56%
Megmondom, hogy mit csinálj. Ne nyúlj semmihez egyedül hozzá. A legelejétől fogva vond be a pasikat a munkába különben sosem fogod. Ahogy beköltözöl, menj oda ártatlanul és kérdezd meg, hogy hogyan gondolták elosztani a házimunkát. Azért kevés pasinak van arra pofája, hogy mivel te nő vagy, azért neked kell csinálni mindent. Ha meg kimondják, akkor közöld, hogy biztosan nem, szóval legyen egy ésszerű felosztás. Azonnal le kell tisztáznod, hogy nem vagy a cselédjük és mivel te is dolgozol nap közben, ők is nyugodtan csinálhatnak házimunkát. Ha pedig nem csinálják, vagy direkt rosszul csinálják, akkor se csináld meg helyettük. Amint feladod, annál nehezebben téríted őket házimunkára. Bár én a helyeden otthagynám őket a f.ba ha képtelenek tisztán tartani a lakókörnyezetüket egy nő nélkül (oda sem költöznék)
2013. dec. 22. 19:41
 28/36 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az, hogy ez a három férfi nem tud magáról gondoskodni, ezerszer szánalmasabb, mint az, hogy a kérdező nem akarja kinyalni a feneküket. Igen, mindenkinek magáról kell gondoskodnia. Vagy most a három férfiért jön a vaginás megmentő, a kiválasztott, aki takarítani tud, és meg tudja fogni a fakanalat?
2013. dec. 22. 19:49
 29/36 A kérdező kommentje:
Attól félek, ha nem csinálom amit kell akkor elzavarnak mint régen a párom barátnőjét.
2013. dec. 22. 20:01
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
??? Tudod, hogy mire számíthatsz, és mégis odaköltözöl? Hát, ez már téged minősít...
2013. dec. 22. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!