Holnap költözök apósékhoz, nagyon félek hogyan tudunk együtt élni. Mit tegyek annak érdekében, hogy minden rendben legyen?
Figyelt kérdés
Anyósom augusztusban halt meg, de már rég óta mozgássérűlt volt.
A ház eléggé koszos, félek, hogy velem takarítatnak majd ki és nekem kell majd főznöm is. Három férfivel fogok együtt élni. Ti mit tennétek?
2013. dec. 22. 16:52
11/36 anonim válasza:
Nagyrészt ez a világ még arra rendezkedett be, hogy a nő dolgozik otthon is és a munkahelyén is + a gyerek. kevés az, ahol a férfi is csinál valamit otthon. Szóval erre készülj fel. Ha eddig nem csinálták meg ezután sem fogják.
12/36 anonim válasza:
Én a helyedben inkább albérletbe mennék a párommal. Egy öregembert már nem tudsz átrefolmálni, és jogod sincs hozzá, mivel gondolom az ő háza, Menjetek külön, és ott már le tudjátok fektetni a közös szabályaitokat.
13/36 A kérdező kommentje:
A ház nem apósomé, hanem anyósom anyjának a férjéé volt aki nem anyósom apja. A szabályokat arra értettem, hogy ki mit csinál. Napi 12 órát dolgozom plusz utazás, hulla leszek mire hazaérek.
2013. dec. 22. 17:29
14/36 anonim válasza:
Értem, de nem értem, hogy az albérlet miért nem opció? Sokkal egészségesebb mint együtt lakni az apóssal.
15/36 A kérdező kommentje:
Albérletbe nem tudunk menni és a párom nem is akar.
2013. dec. 22. 17:38
17/36 anonim válasza:
Inkább az a nagyobb gond, hogy a párja nem is akar... Egy felnőtt ember miért nem akar saját életet élni?
18/36 A kérdező kommentje:
Mert nincs annyi pénzünk és a párom amúgy sem akar.
De nem is erre vonatkozik a kérdésem! Nem szeretném, ha kihasználnának?
2013. dec. 22. 17:52
19/36 anonim válasza:
Hát akkor fektsd le az elején a szabályokat, hogy mit csinálsz, mit nem csinálsz és ők mit csinálnak. Csak így lehet. De sok jóra ne számíts..
20/36 anonim válasza:
Miért nem akar albérletbe menni? Nem szeretne veled élni? Egyébként próbáljátok megbeszélni ki mit vállal, mi lesz a dolga. Jobb lenne a legelső naptól tudatosítani a férjedben, hogy mivel dolgozó nő vagy ezért neki is ki kell vennie a részét a házimunkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!