hát ez pont olyan, mint a hókifli. Nekem a hókifliben nincs töltelék, másnak meg a diós kifli is az.
Ami nekem rokon,m másnak család vagy fordítva.
2013. dec. 11. 19:46
12/36 anonim válasza:
Nekem ez fura gondolkodás, normális családokban családtag a férj/feleség is. Mondjuk számomra az is megdöbbentő, hogy valakinek a szülei és a testvérei a tág családba tartoznak... Ezt azért sem értem, mert ha a gyerek a szűk család tagja, akkor mikor ő férjhez megy/megnősül és saját gyerekei lesznek már kikerül a szűk családból és távoli családtag lesz?
2013. dec. 11. 19:49
13/36 anonim válasza:
Nezd, a szived joga ugy gondolni, ahogy, utolso. Nekem bizony a gyerekem es a parom a kozvetlen csaladom. Ok a legfontosabbak, az o oromuk, boldogulasuk az elsodleges. Utana jon a tagabb csalad: a testver, szulo es az elobb kihagytam az esetleges nagyszulot. Ha a gyerek ferjhez megy, attol meg a gyerekem marad es ugyanolyan fontos marad, mint addig. A ferje a tagabb csaladhoz fog nekem tartozni. Plane a mai vilagban, ahol a hazassag nem orokre szol sokszor....
Ettol enm hiszem, hogy en rossz ember lennek.
2013. dec. 11. 19:56
14/36 anonim válasza:
Aki már beházasodott az is családtag, illetve akik nem házasok, de együtt élnek és gyerekük van, az is családtag szerintem. Én csak azt nem tekintem családtagnak, aki barát/barátnő státuszban van. Anyósod nem teljesen gondolkozik, mivel ő is beházasodott.
2013. dec. 11. 19:58
15/36 anonim válasza:
Érdekes gondolkozás ez, mert akkor ő sem családtagja az apósodnak?
2013. dec. 11. 20:04
16/36 anonim válasza:
Az anyós keveri a vér szerinti rokonokat a családtaggal.
Ilyen logikával az anyós férje sem családtag, hiszen csak összeházasodtak, vér szerint nem rokonok.
2013. dec. 11. 20:07
17/36 anonim válasza:
Na igen, akkor a férje sem a családja?
2013. dec. 11. 20:11
18/36 anonim válasza:
13. Nem mondtam, hogy rossz ember vagy.Csak nekem akkor is furcsa. Mert akkor ha a gyereked megházasodik onnantól neki te csak a tágabb családja leszel ezek szerint, nekem nagyon rosszul esne, ha a gyerekemnek én csak a tág családjába tartoznék majd. De nem vagyunk egyformák, nyilván ez függ a kapcsolatok mélységétől is.
2013. dec. 11. 20:12
19/36 anonim válasza:
Végülis lehet erről mindenkinek magánvéleménye, de valójában anyósodnak hozzátartozója vagy, míg a férjed közeli hozzátartozója. Ez meg nem vélemény kérdese, mert a Ptk. egyértelműen meghatározza. Engem személy szerint nem nagyon izgatna, ha anyósom nem tartana a saját családtagjának. A fia annak tart.
2013. dec. 11. 20:21
20/36 anonim válasza:
Nekem vannak nevelt gyerekeim is és az apám úgy mutatja be őket kezdetektől, hogy az unokáim, szóval a családhoz sorolja őket.Mindegy hogy vér szerinti vagy sem. A szeretet számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!