SOS! Szerintetek mit teszek?
Figyelt kérdés
Már másfél éve van barátom ... az exe mégis próbál bekavarni ... ő nem mer szólni nekem egy szótse... az anyját küldi ... De a barátom anyukájával nagy barátnők és ellenem beszélték az anyós jelöltemet ... Most pedig ki akar békülni .. de én nem akarom mert újra kétszínűsködés lesz és én leszek a rossz :/2013. nov. 26. 20:43
1/11 anonim válasza:
És mit nyer, aki kitalálja, hogy mit teszel?
2/11 A kérdező kommentje:
inkább mellőzz köszönöm !
2013. nov. 26. 20:44
4/11 anonim válasza:
nevess az arcukba, hogy akkor is téged szeret a barátod és együtt vagytok
5/11 anonim válasza:
Az hogy SOS e vagy cukros az aki mit eszik.
6/11 A kérdező kommentje:
igen látom a problemt :S bocsi igyen mit tegyek ... :S bocsi csak idegesen írtam kicsit nem figyeltem :/ ne haragudjatok
2013. nov. 26. 20:49
7/11 anonim válasza:
Ki akar kibékülni?
A barátoddal egy pár vagytok, és ha így is léptek fel, akkor senki nem tud bekavarni.
Az anyós jelölttel békülj ki, hiszen ha valóban komoly lesz a kapcsolatotok, akkor ő lesz a gyereked nagymamája, örökre!
Az ex meg majd abbahagyja, ha látja, hogy semmi esélye.
8/11 A kérdező kommentje:
van már pasija is de az anyja ha meglát beszól meg ilyenek .. álszent qrva az ex és szinte mindenhova követ meg figyelget de má olyanok h fb... -ot le tiltottam és mégis megosztogatja a képeim kérdezgeti h milyen vagyok meg ilyenek ...
2013. nov. 26. 21:03
10/11 anonim válasza:
én nem haragszom, én ki akarok békülni a kérdezővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!