Hogy tudnám a páromat kirántani anyuci szoknyája mögül?
A szoknyájáról. Nem mögül. :)
A válasz: sehogyan sem. A kedves párodnak kéne addig eljutni belül, hogy anyuka szoknyáján ülni már kissé bizarr és ciki. Ideje volna felnőni.
Nagyon legyél észnél, mert bármit mondasz az anyjára, az ilyen kis mama kedvencei mindig érzelmi vakok, süketek és földbuták a legokosabb észérvekre is, halálra sértődnek és úgyis csak te leszel a feketese.ggű. Értsd: lapátra lészen téve, hamar.
Az együttlakás nem mindig azért van, mert a fiatalok eltartatják a valagukat. Van ahol ha a fiatalok elmennének, akkor az öregek nem tudnának megélni és fenntartani a lakást. Főleg mint a mellékelt ábra mutatja, a kérdező anyósáéknál is csak após dolgozik.
A mosás meg szintén olyan, hogy egyes anyósok bemasíroznak a szobába, míg nem vagy otthon, és rendezkednek, elviszik a szerintük szennyest és kimossák stb.
Soha nem életem együtt anyósékkal, csak a szomszédjukban és megcsinálta, hogy úgy gondolta esni fog, így a még vizes kiteregetett ruháimat látva átjött a mi kertünkbe, leszedte az összeset és kupacra hányva ott hagyta valahol. Amúgy nem is esett utána. De én is kicsit ideges lettem, hogy senki sem kérte ezt a kedves szívességet tőle, hogy berohassza a frissen mosott ruhákat.
ma 21:56 Köszönöm, amit leírtál, mert szinte nálunk is dettó ez a helyzet.
Hogy anyós miért mos rám is? Nagyon egyszerű: otthon van, nem dolgozik, ergó nagyon ráér elindítani a mosógépet, viszont mi dolgozunk a párommal, így én hétvégente oldom meg a kettőnkre mosást. De amúgy senki nem kérte tőle, hogy mosson ki rám is. :)
jesszus.... azért mert dolgozol bele ne pusztulj már, hogy te indítod el a mosógépet a saját ruháiddal!!! Am létezik zár, a szobátokra. Lehet használni, és akkor nem trappol be anyós, és nem viszi el a ruhákat.
De a házimunka már büdös mi?
Tudod rengeteg nő csinálja a házimunkát, és jár el dolgozni. És még senki nem halt bele.
Ha nem vagy hajlandó, akkor meg ne panaszkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!