Adampadavan kérdése:
Barátnőm 16 éves az anyja semmit se enged meg neki nagyon mindég beleköt nem engedi h táncoljon velem szalagavatón meg alig engedi h találkozzunk mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 20:47
11/18 anonim válasza:
Hagyd békén a kislányt, hagyd tanuljon. Neked sem ártana, kíváncsi lennék, ennyi ésszel hány osztályod van? Még írni sem tudsz. Megkérnéd egy 16 éves tini kezét? Úgy kidobnálak az anyja helyében, hogy a lábad nem érné a földet.
12/18 anonim válasza:
Írni nem tudsz, azt sem vágod, hogy kommunikálni is kéne és akkor megkérnéd egy 16 évesnek a kezét? Ohhh fuck...
13/18 A kérdező kommentje:
Hát lehet h több eszem v mint nektek h itt fikáztok amikor segítséget kérek . és szeretem ez a lányt és tudom a súlyát a kérdésnek meg a válaszaimnak is . És ideges voltam amikor írtam az a legkevesebb h elrontottam az írást . Na mind 1 kár bárkitől (tisztelet a kivételnek !!!) is tanácsot kérni mert nekik van a legnagyobb problémájuk nem ismerik magukat és csak cseszegetnek másokat . De nem veszekedni jöttem ide !
2013. nov. 19. 19:35
14/18 anonim válasza:
Amúgy is, hogy kiskorút vagyél el a szülőnek is belekell egyeznie és az anyja tuti nem fog beleegyezni amúgyis ha közöttetek lenne valami az anyós feljelentene megrontásért és mehetnél a dutyiba úgy, hogy erről enyit.
15/18 anonim válasza:
Amúgy meg ha lenne egy kicsike eszed is nem ismeretlen emberektől kérnél ilyen komoly dologról segítséget hanem magad megoldanád most mit vársz más nem látja az anyós természetét.
17/18 anonim válasza:
Ember miert nem keresel egy egykoru lanyt miert kell megrontani a kissebbet?
18/18 anonim válasza:
Utolsó! Két év van köztük te milyen megrontásról beszélsz? Ráadásul 7 éves kérdés már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!