Anyóshoz vissza, vagy keressünk albérletet?
NEm akarom hosszasan mesélni, hogy miért nem akarok anyóshoz visszamenni, szerintem sokan megértenek, a drága sógornő és sógor is tett róla akik a szomszédban laknak...de rendesen.
Én hazajöttem anyuékhoz, keressünk albérletet vagy mit csináljunk, én tanulok csak az ő fizuja van...szülők segítenének.
Nagyon hálás lennék ha valaki aki okosabb mint én segítene, mert tanácstalanok vagyunk.
Az anyós a házastárs anyja. Tehát neked ilyened nincs.
Ha házasságot terveztek és a szülők szívesen segítenek és meg is tehetik, akkor menjetek albérletbe.
Nem értem, hogy egyeseknek mi abban a felháborító, ha egy szülő segíti a gyerekét anyagilag is, ha megteheti.
Az,hogy segítenek vagy arra alapozunk azért nem ugyan az.
Persze segítsenek, csak van egy pont amikor már egy gyereknek is illik nemet mondani. Azért egy albérlet plusz megélhetés ha nem is feleznének mindent akkor is a szülőknek minimum havi 60-70 ezreskiadás lenne alsó hangon. Ezt ha önálló felnőtt ember akarok lenni baromi ciki kihasználni.
ha van rá lehetőséged menjetek albérletbe. De csak akkor ha biztos, hogy ki tudjátok fizetni a bérleti díjat, a rezsit, és jut ennivalóra is. Az sem baj szerintem ha szülői segítséggel.
Mi így laktunk albérletben, hogy nagyon kevés pénzből tudtunk gazdálkodni két évig. Szórakozásra, új dolgokra nagyon kevés jutott. Viszont nagyon boldogok voltunk és az volt a lényeg, hogy együtt legyünk.
Azóta diplománk van és mindkettőnkenk jó munkája. Vettünk egy saját igaz picike lakást (tény, hogy nagymamám után örököltem pénzt, anélkül még a banké lenne a lakás és fizethetnénk a tőrlesztőrészletet) és pótoljuk azt ami kimaradt. Sokat utazunk, járunk színházba, moziba, étterembe amihez kedvünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!