Anyós piszkál mert mosószódával mosok? Ezert?
Nem olyan lenyeges dolog az eletunkben, inkabb vicces... azota kajak haragszik ram... (?)
Egy ovis gyerkocunk van, 31 hetes terhes vagyok. Nemreg voltam korhazban, kijott pakolni hozzank. Segitsegkeppen elvitte a parom munkasruhait kimosni.
Az olajszag bennemaradt, en kimostam kovetkezo hasznalat utan (parom is mondta hogy mostmar en) mososzodaval, "ujjavarazsoltam". Anyosom mososzodas szekrenytakaritas kozben (latta pedig hogy szep lett a szekreny) folyamatosan piszkalt ( de egy oran keresztul, szerintem direkt), hogy ez a szer igy nem jo ugy nem jo... /jesszus! :) / Utana gorcsolo hassal fekudtem egy orat.... :/ Mondtam hogy nem fogok venni brutal draga mososzereket, nekunk ez igy megfelel. Meg mondom a fia is inkabb kimosatta velem megegyszer...
Valahogy megint vitt el ruhakat (?), mar gunyosan jegyezte meg, hogy ezt kimosatod e ujra a felesegeddel...?! Hat nincs jobb dolga mint ilyennel foglalkozzon? Rendesen puffogott, mikor nem hagytam elvinni torolkozoket, mert azokkal lett meg nekem egy adag... Majdnem sirt...
Hat mi baja van??? En mosolygok mar csak rajta, de addig tudja mondani, mig latja, hogy szep lassan felidegesit... Holott nagyon ovni szeretne...
:-D :-D :-D
Anyós nak az a baja,h mindenhol Őt fikázod,magad meg próbálod beállítani szupi háziasszonykának,tökéletes anyának,imádnivaló mennynek beállítani!De amint látod,még itt ismeretlenül is átlátunk rajtad,hát még Anyós,aki ismer is!
Hát pedig ugyanaz a kérdező.
Jellegzetes dumák, írásjelek: jajjjj, :/, (?), - >, kislány.
Ékezet nincs sehol, a sztori időben is stimmel. Bukta.
:-D
Csórikám!Mármint az anyós!
Ha tudná mit garázdálkodik a menye a gyk-n ellene
A kérdező most otthon puffog,hogy megbukott?
Már ide se jön?
Sebaj,pár nap és újra olvashatunk egy anyós-mosószódás-munkásruhás kérdést amit természetesen nem Ő fog kiírni!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!