Jogosan vagyok a páromra mérges?
Gondolom a kérdező édesapjára azért kell 30, mert hárman vanak testvérek, és fejenként kell 10.
Arra tippelek, hogy a párod azért nem vette meg, mert hó végéig már nincs sok pénzetek, és nem bízott abban, hogy a tesóid azonnal megadják.
A kérdésedre a válaszom: NEM.
Annyi pénzt,amit ő elköltött megfogsz és elmész a testvéreiddel együtt megvenni a nektek tetszőeket,árban megfelelőeket...stb.
7 ezerből megéltek hónap végéig ketten?
Nem tudom a kérdezőt rossz embernek titulálni ebben a sztoriban.
Ha anyagi oka van annak, hogy nem veszi meg a párja a virágokat, mert fél, hogy nem kapják vissza időben a testvérektől a pénzt, azt is lehet normális hangnemben közölni.
Az meg, hogy a kérdező csicskáztatja a párját...
Már nem azért, de egy háztartásban élnek. A párja megy a virágboltba, ahonnan a kérdezőnek is szüksége van valamire és megkéri a párját, hogy vegye meg az csicskáztatás?
Én például sosem iszok kakaót, csak simán tejet, akkor ha megyek a boltba, nem fogom megvenni a páromnak a kakaóport, ha megkér rá, mert nehogy már csicskáztasson...??
Ti így csináljátok? Mindenki külön megy boltba, ha olyan dolog is kell, amit csak az egyikőtök szeret vagy kíván?
A másik meg az, hogy a közös kasszából jut 10 virágra a kérdező párjának, akkor minimum másik 10 virágra is kellene, hogy jusson, ami a kérdező adagja az anyukája sírjára. Bár akkor is elég bénának érzem, hogy a testvérek részét nem előlegezi meg, hacsak tényleg nem olyanok, hogy sosem adják meg, és ott maradnak koszt pénz nélkül.
Ennyi erővel amúgy akkor a kérdező is háboroghatna, hogy a párja miért veszi meg mind a 10 virágot, ami az ő szülőjük sírjára kell, hiszen ha négyen vannak testvérek, akkor tőlük is ugyanúgy el kell kérni a részüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!