Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek normális dolog,...

Szerintetek normális dolog, hogy a párom az anyjával beszéli meg a szexuális életünket?

Figyelt kérdés
Pár napja nem fekszem le vele mert nem kívánom a szexet és a sok munka miatt fáradt is vagyok. Erre ő elmondta az anyjának, hogy én nem teszek eleget a kötelességeimnek. Anyósom meg elkezdett nekem papolni. Iszonyatosan szégyellem magam.
2013. szept. 28. 17:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%
Igaza van, ő az Urad, tiszteld és lesd minden kívánságát!
2013. szept. 28. 17:50
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Én például elmondom anyámnak, hogy már fog.gátlóval védekezünk, meghogy nőgyógyászati panaszaim vannak és ez nagyon aggaszt. Pl egyik betegségem akár meddőséget is okozhat, és nekünk még nincs gyerekünk.

Nem tudom te vagy a nő vagy a férfi? Lehet magamból kiindulva, az anyámmal való szexuális témájú beszélgetést nem ítélem le. Mondjuk én nőként nyilván anyámmal beszélhetem meg ezeket a dolgokat. Férfiként anyámhoz biztosan nem fordulnék ilyen jellegű panaszokkal, főként nem egy olyan bolhafa.sznyi problémával, minthogy a feleségem 2 napja nem él velem házaséletet.

Nem tudom kedves kérdező, nyilván rossz néven vetted a kioktatást, hiszen magánügy. Anyósod lehet jókat akart, hiszen neki sem célja, hogy rideg házasságban éljetek, de ez túlzás. AZért visszakérdeznék, hogy a kedves mama mikor hentergett ejjót a papával /már ha van férje/. :D

2013. szept. 28. 17:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak a szexuális életeteket, hanem mindent.

Ébresztő!!!

Az lehet, hogy Te most szembesültél vele, hogy a férjed anyuka pici fia, aki minden elmond neki?

Ismerek olyan anyukát aki bűszkén újságolta, hogy őneki minden elmondanak a fiai, de mindent és mindenről tud.

Az ilyen anyuka még azt is tudja, hogyan kell a menyeket kiseprűzni a fia életéből manipulálással. Sikerrel is járt párszor.

Mit tegyél?

Ha veszekedést akarsz anyóssal és a pároddal harcolj, de semmi értelme.

Vagy elfogadod, hogy ki tudja mióta megy a kibeszélő show anyukával, vagy megszöksz.

A másik a párod automatának használ? Hol itt az érzelem, mi vagy neki feszültségoldó? Menjen futni.

Van itt olyan kérdező is akinek a férje egy évig nem nyúl hozzá, a párod mit tenne veled, kiakasztana a főtérre, ha nem kapna egy évig szexet?

Én megpróbálnám egy idegig nem kapna semmit, mit tenne? Már csak kiváncsiságból is.

2013. szept. 28. 17:58
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
Juj, nekem is az exem volt anyuci pici fia. Dobtam is a szerencsétlent, mivel ezeket képtelenség megváltoztatni. Hidd el, tudom, tapasztaltam.
2013. szept. 28. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:
93%

Az én exem ugyanezt csinálta. Mikor, hogyan, hol, hányszor egy héten...mikor rájöttem, hogy anyuci konkrétan betéve tudja a szexuális szokásainkat, válaszút elé állítottam: vagy befejezi, vagy otthagyom. Másnap anyuci nekem támadt, hogy én mégis hogy képzelem ezt, mert ők mindent megbeszélnek, ki vagyok én, hogy elválasszam őket, mit képzelek magamról? Sok sikert kívántam a mostmár-exnek, hogy találjon egy nőt, aki elviseli, hogy anyucija még a fazont is tudja....

Azóta sincs senkije...

MENEKÜLJ AMÍG TUDSZ!!! Ez beteges.

2013. szept. 28. 18:18
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Mondd meg anyucinak, hogy ha annyira sajog a pici fiának a t_ke, akkor segítsen rajta ő. Amúgy meg húzzon a ferde f_szra a tudományával meg a fiacskájával együtt.
2013. szept. 28. 19:42
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az egyik exem csinált olyat, hogy megosztotta a szexuális életünket a testvérével és annak a barátnőjével. Konkrétan arról volt szó, hogy nem szerettem őt kielégíteni orálisan és ezt megosztotta velük. Emlékszem, hogy irtózatos an üvöltöttem exemmel, mikor ezt megtudtam. Egy pár szexuális élete kizárólag a párra vonatkozik, én még a legjobb barátnőmnek meg anyámnak sem szoktam részletekbe menően ecsetelni, hogy hogyan meg hányszor.
2013. szept. 28. 20:15
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán nem. Az szexuális életed - az orvoson kívül - kizárólag két emberre tartozik: rád és a házastársadra vagy élettársadra.

A kedves párod egy önző, az anyja szoknyáján ragadt infantilis kis hülye, aki nem elég, hogy megaláz ezzel a viselkedéssel téged, de érzelmileg úgy akar nyomást gyakrolni rád (értsd: ő szexet akar, de mindenáron, mert neki viszket és veled nem törődik), hogy az anyját uszítja rád.

Nem csoda, ha nem kívánod a szexet. Én a válópert kívánnám, de igen gyorsan. A Mama Kis Kedvencével nem szabad együtt élni.

2013. szept. 28. 20:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudod mikor feküdnëk le ezek utàn vele... Menekülj az ilyen pasitòl.
2013. szept. 28. 21:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Úriember erről nem beszél, még az anyjának sem!!! Én ultimátumot adnék neki!
2013. szept. 29. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!