Van joga apósomnak és a sógoromnak így megvádolni?
21éves lány vagyok, a párom 25 éves, külföldön dolgozik, közös a célunk, együtt tervezzük az életünket.
Tegnap felhívott az apósom hogy menjek már le, fura volt, hisz sosem volt még rá példa. Lementem, na és ami fogadott az irtózatosan felidegesített, elkezdték nekem mondani hogy én megcsalom a páromat.
Látott a sógorom tegnap egy pasival, na már most, neki most fog nyílni egy élelmiszer üzlete, és oda szeretnék jelentkezni.
Már ebből is képesek egy nagy históriát rendezni, nagyon össze is kaptam velük, 1 szerintem azzal beszélek akivel akarok, akár férfi akár nő, 2, állást szeretnék magamnak, mivel szeretném azt megvenni magamnak amit én szeretnék, 3, semmi közük hozzá szerintem.
Nagyon megharagudtam rá. Sajnos páromnak még nem említettem pedig lehet jó volna hisz ha tőlük mondja akkor az lesz hogy na már pedig nekik lett igazuk, holott szerintem felnőtt nőként ne legyek már fogságba, és hadd beszéljek azzal akivel akarok.
Az ilyen pletykáknak jobb az elején pontot tenni. Neked kell megemlíteni a párodnak.
Kérdezhetek valamit?? Te ott élsz ugyanabban a házban az apósékkal???
Szerintem se kellett volna így megvádolniuk, nem volt szép! Hacsak semmi félreérthetőt nem láttak.
A legjobb lenne mielőbb elmondani az esetet a párodnak, mert ha a családja mondja el, még bogarat ültetnek a fülébe, lehet kimagyarázásnak fog tűnni a te verziód. Jobb ezt mielőtt tisztázni.
"Tegnap felhívott az apósom hogy menjek már le"
Hova le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!