Apósom felajánlotta, hogy nekem adja a kocsiját ő pedig vesz egy másikat. A kocsi legalább 10 éves de lehet több. Hogyan utasítsam vissza megbántás nélkül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 19:17
11/25 anonim válasza:
utolsó vagyok.a legnagyobb taplóság elfogadni és eladni.Abból tuti sértődés lenne.Akkor inkább tényleg ne fogadd el.
12/25 anonim válasza:
már csak azt nem értem, hogy miért nem fogadod el? az a baj, hogy 10 éves?
13/25 anonim válasza:
Istenem, elmorzsoltam erted egy konnycseppet :D.... Szegeny apuka tok kedvesen felajanlja, de neked mar csak nem kell egy $zar 10eves ocskavas! Ha ferrarival jarnek, akkor is elfogadnam ha mar ennyire eroskodik, max nem hasznalnam, eladnam, kivonatnam a forgalomból v akarmi mas....
14/25 anonim válasza:
Elfogadnám.Nem találnék benne hátsó szándékot. Lehet, kímélni akar a buszozástól, cipekedéstől, ha gyerek van akkor meg főleg jól jön az autó, főleg, ha a párod (és kocsija) nem elérhető.
Szerethet Téged az após, ha kocsit akar adni. Nem gúny volt, komolyan gondoltam!
15/25 A kérdező kommentje:
A páromnak van már kocsija minek nekünk még egy? Tudja, hogy jól állunk anyagilag és fent tudnánk tartani két kocsit. Amúgy alig használt, semmi rozsda, halk motor.
2013. aug. 26. 19:38
17/25 anonim válasza:
"Köszönöm, apuka, ez nagyon kedves ötlet, de igazán nincs rá szükségünk. Nem akarunk két kocsit fenntartani, arra meg, hogy csak a garázsban álljon, inkább ne adja nekünk. Talán megpróbálhatná eladni és meglephetnék az árából maguknak valami széppel."
18/25 A kérdező kommentje:
Remélem nem sértődik meg.
2013. aug. 26. 19:48
19/25 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nincs rá szükséged. Plusz én a helyedben meggyőzném arról, hogy ha ő eladja, akkor a haszon mind az övé lesz, és mindig jól jön egy kis plusz pénz. Hátha vevő lenne rá.
20/25 anonim válasza:
Hát akkor mondd meg kerek perec, hogy nem szeretnéd elfogadni, mert nem tudod használni, és így ez nem lenne segítség, inkább nyűg. De Te tudod, hogy jót akar.
Viszont ha nem gond, akkor adja oda és Te eladod. Vagy adja el ő és a befolyt pénzből segítsen, ha nagyon szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!