Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek ha anyósodék...

Ti mit tennétek ha anyósodék vennének egy babakocsit a babátoknak de nektek nem tetszene a szine?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 11:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként nagy valószinűséggel ki lehet cseréltetni .Az ismerősömék piros babakocsit vettek ,ahhoz illő baby hordozót szerettek volna. A nagyszülők elmentek és vettek egyet ,ami kék volt .Bizony a fiatalok megmondták ,hogy nem jó a kék,nem tetszik ,ők pirosat akartak .Nem volt semmi harag belőle ,elmentek és kicseréltették .
2013. aug. 21. 13:43
 22/30 anonim ***** válasza:
Megbeszélném velük a cserét!
2013. aug. 21. 14:10
 23/30 anonim ***** válasza:

Hogyha minden más tetszene rajta, mosolyogva megköszönném. Majd veszel egy bordó kendőt amivel leteríted ha süt a nap/ esik az eső, stb.

Emiatt én nem cseréltetném ki, de ha nem sértődnek meg ezen és nem bírod ki, akkor cseréltesd.

2013. aug. 21. 14:41
 24/30 anonim ***** válasza:
31%

#19 "Már miért ne lehetne kicseréltetni olyanra ami nekik tetszik ?"

Mert nem minden bolt köteles kicserélni a náluk vett terméket, ha az nem hibás!

2013. aug. 21. 15:16
 25/30 anonim ***** válasza:
9%
Az az érzésem, hogy bár mit tenne az anyósod vagy venne, neked semmi se lenne jó. Mit szólnál hozzá, ha az anyukádra így reagálna a párod? Gyűlölködés kákán is csomót keresés csak magadat teszed beteggé. De nem baj, majd egyszer te is vissza kapod. Jó lesz neked? Szálj le a földre, teljesen mindegy a gyerekednek, hogy milyen színe van a kocsinak :-(
2013. aug. 21. 17:18
 26/30 anonim ***** válasza:
14%
Mi van? téged az asztal körül kergettek, ha nem aranyban bársonyban jártál?
2013. aug. 21. 17:20
 27/30 anonim ***** válasza:
Ajándék kocsinak ne nézd a színét. Kérd el a számlát, menj el az üzletbe, és kérj másikat.
2013. aug. 21. 19:17
 28/30 anonim ***** válasza:
2%
Minden szülő azt kapja vissza a gyerekétől később, ahogyan bánik a nagyszülőkkel. Ez majd jusson eszedbe úgy 20 év múlva.
2013. aug. 21. 19:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Fessétek át bordóra.
2013. aug. 22. 08:16
 30/30 anonim ***** válasza:

Én a saját anyámnak még jobban megmondanám, hogy nem olyat akarunk. Nem is értem, miért kellene mindent elfogadni, csak azért, mert adják? Ezek nem olyan dolgok, amiket a fiókba lehet suvasztani, vagy egyszerűen venni egy olyat is ami tetszik, mert úgy is olcsó. Hónapokon, akár években mérhetően fogják használni ŐK nap mint nap, hadd legyen már olyan, amilyet ők akarnak.

Szerintem ilyen dolgokat csak úgy venni manapság kifejezetten butaság/bunkóság (kinek hogy tetszik). Ma már nem az van, hogy egy- vagy kétféle van az áruházban, van 1000féle mindenből, még jó, hogy az dönti el milyet akar, aki használni fogja.

Pl. én is elve rosszul vagyok attól, hogy lány = rózsaszín. Eszembe sem jutott soha semmiből rózsaszínt venni. Még egy ruhácska más, de hogy ekkora és ennyit használt dologból Barbiekásat használJAK, mert én használom, na köszi azt már nem.

Amúgy megmondanám a férjemnek, hogy tálalja saját ötleteként, hogy nem tetszik. Amivel nem is lenne baj, mert ő is úgy van vele, hogy nem ár, rózsaszín cuccokat ne.

2013. aug. 25. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!