Ti mit tennétek ha anyósodék vennének egy babakocsit a babátoknak de nektek nem tetszene a szine?
Hogyha minden más tetszene rajta, mosolyogva megköszönném. Majd veszel egy bordó kendőt amivel leteríted ha süt a nap/ esik az eső, stb.
Emiatt én nem cseréltetném ki, de ha nem sértődnek meg ezen és nem bírod ki, akkor cseréltesd.
#19 "Már miért ne lehetne kicseréltetni olyanra ami nekik tetszik ?"
Mert nem minden bolt köteles kicserélni a náluk vett terméket, ha az nem hibás!
Én a saját anyámnak még jobban megmondanám, hogy nem olyat akarunk. Nem is értem, miért kellene mindent elfogadni, csak azért, mert adják? Ezek nem olyan dolgok, amiket a fiókba lehet suvasztani, vagy egyszerűen venni egy olyat is ami tetszik, mert úgy is olcsó. Hónapokon, akár években mérhetően fogják használni ŐK nap mint nap, hadd legyen már olyan, amilyet ők akarnak.
Szerintem ilyen dolgokat csak úgy venni manapság kifejezetten butaság/bunkóság (kinek hogy tetszik). Ma már nem az van, hogy egy- vagy kétféle van az áruházban, van 1000féle mindenből, még jó, hogy az dönti el milyet akar, aki használni fogja.
Pl. én is elve rosszul vagyok attól, hogy lány = rózsaszín. Eszembe sem jutott soha semmiből rózsaszínt venni. Még egy ruhácska más, de hogy ekkora és ennyit használt dologból Barbiekásat használJAK, mert én használom, na köszi azt már nem.
Amúgy megmondanám a férjemnek, hogy tálalja saját ötleteként, hogy nem tetszik. Amivel nem is lenne baj, mert ő is úgy van vele, hogy nem ár, rózsaszín cuccokat ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!