Ha végképp nem tetszik megkérdezném van e mód arra ,hogy kicseréltessük . Nincs abban semmi rossz ,nem mindenkinek egyforma az izlése .
2013. aug. 21. 11:59
12/30 anonim válasza:
Én megkérdezném,hogy cserélhető-e,és kicserélném.
Nagyobb,sokáig használatos dolgokat inkább ne vegyenek ha nem kérdezik meg milyet szeretnénk,hisz mi fogjuk használni.
Nekünk meglepiből kiságyat vettek anyósék,nem szóltak,így visszavitettem,mert már centire pontosan meg volt tervezve,hogy nem sima kiságy lesz,hanem kiságy és szekrény egyben,ami átalakitható majd íróasztallá és afölött normál ággyá ha iskolás lesz.
2013. aug. 21. 12:13
13/30 anonim válasza:
Mondtad nekik, hogy bordót szeretnél? Kérdezd meg az üzletben van-e ebből a fajtából bordó. Milyen fajta babakocsi egyébként.
Anyósod is kérdezd meg nem zavarja-e ha lecseréled bordóra, üzlettel is beszél, lecserélik-e neked...
Nem beszéltétek meg előre milyent szeretnél?
2013. aug. 21. 12:24
14/30 anyács válasza:
Ugyanez volt a terhességem alatt, anyósom 12hetesen előűllt egy babakocsival, hogy ezt elhozná nekem, ingyen van. Mondtam neki szépen, hogy köszönöm nem, ráérünk még nézelődni, erre úgy megsértődött, hogy ihajj.
2013. aug. 21. 12:27
15/30 anonim válasza:
Mi egyszerűen odaadnánk a pénzt, vagy utólag kifizetnénk. 4 unokánk van. Mindegyikkel így járunk el. Még a meglepi ajándékot is velük vetetjük meg, de mi adjuk oda. ( az ajándékot is, meg az árát is)
2013. aug. 21. 12:32
16/30 A kérdező kommentje:
Örömükben vették meg amikor megtudták hogy három fiú unokájuk után lesz egy lány is végre.
2013. aug. 21. 13:07
17/30 anonim válasza:
Majd a gyerekedet is kicseréled, ha barna haja lesz szőke helyett?
Ennyire hülye legyen valaki...
2013. aug. 21. 13:20
18/30 anonim válasza:
Sokan mondták, hogy meg kell kérdezni, hogy ki lehet-e cserélni, csak ezzel az a gond, hogy mi van, ha nem?
Akkor az anyós tudni fogja, hogy nem tetszik nektek, de mégis kénytelenek vagytok használni.
Ááááá, ha dilis az anyós, akkor ez nem jó taktika.
2013. aug. 21. 13:39
19/30 anonim válasza:
Hogy jön ez ide utolsó ? Már miért ne lehetne kicseréltetni olyanra ami nekik tetszik ? Szép és jó ,hogy vettek egy babakocsit a nagyszülők ,de olyat ami nekik tetszik .Jobb lett volna ha megkérdezik ők milyet szeretnének ,van e elképzelés szin /márka stb ,vagy együtt is elmehettek volna ,hogy válasszanak maguknak .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!