Úgy viselkedem, mint az anyósom. Mit tegyek?!
Az anyósomnak egyetlen fia van, az én férjem. Mindig nagyon féltékeny volt rám, hogy elveszem tőle az egyetlen pici fiát, elég sűrűn féltékenységi jeleneteket rendezett. Most elkezdett közös programokat szervezni a fiával, hogy féltékennyé tegyen, és sikerült neki. Ott tartok, hogy ugyanúgy duzzogni kezdek, mint ahogy ő szokott. Nem szeretik egymást egyébként, a férjem csak udvariasságból megy el a programokra, az anyja pedig csak a birtoklási vágy miatt csinálja ezt az egészet.
Most is egy ilyen programon vannak és tudom, hogy a férjem jól érzi magát. Annak ellenére hogy tudom, mennyire utálja az anyját, kikészít a helyzet. Mit tegyek?
Ha a férjednek megfelel, akkor nem tudsz semmit csinálni, egy felnött ember NEM megy különféle programokra az anyjával, ha nincs kedve.
A férjeddel beszélj, hogy neked ez nem tetszik, és változtasson ezen. Ha nem, akkor vagy összevesztek, vagy te is keress erre az idöre olyan programot, ahová a férjed nélkül mégy el.
Duzzogni, veszekedni hülyeség, mert ezzel CSAK azt éred el, hogy a férjednek semmi kedve sem lesz VELED lenni.
Pontosan.
Erre megy ki a játék. Téged féltékennyé tenni.
Ne add meg neki azt az örömöt, hogy lássa rajtad, neked ez nem tetszik.
Sőt, a férjed előtt se mutasd ki, hogy ez bánt téged.
Gopndolom, ha együtt töltik a napot, az anyja kiszedi beőle, hogy téged hogyan érintett a dolog.
Én a helyedben bevenném a lesz.rom tablettát és csinálnék én is a barátaimmal, barátnőimmel, vagy csak egyedül programokat.
Nem tölteném otthon a napot a négy fal közé bezárva, hanem férjemnek nagy lelkesen elmesélném, mit fogok csinálni, amíg ő az anyjával "programozik".
Hadd mesélje el az anyjának, és hadd egye a penész a kedves anyósodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!