Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hivjátok telefonon párotok...

Ti hivjátok telefonon párotok szüleit?

Figyelt kérdés

Heti egyszer találkozom velük,nekem ennyi elég.

Igazából olyankor sincs sok mondandóm,de telefonban még annyi sem lenne,így nem hivom őket.

(nincs gyerek,akiről lehetne beszélni,az időjárást pedig kivesézzük a heti egyszeri alkalmakkor)

És ti?

2013. júl. 18. 09:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tudjuk egymást telefonszámát, de nem szoktuk hivogatni egymást. Ha szülinap, névnap van akkor eljönnek és ennyi. Max nagy ritkán azért hívom fel anyóst, hogy 1-2 dologban kikérjem a tanácsát (süteményezésben - cukrász) és ennyi.
2013. júl. 18. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem hívom őket, párom is ritkán.

Az én szüleimet sem hívja ő, de velük sűrűn találkozunk.

2013. júl. 18. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Anyósom heti egyszer jön hozzánk, illetve az unokájához, ezen felül heti 2-3 alkalommal beszélünk telefonon.

Ált. én hívom, aztán egy idő után átadom a kagylót a férjemnek.

Anyósom özvegy, a másik fia csak akkor hívja, ha ingyen bébiszitter kell, így nem sajnálom tóle azt a félórácskát.

2013. júl. 18. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Én konkrétan jóban vagyok az anyósommal és az apósommal is. Apósommal ritkábban telefonálunk, de azért szoktunk. Anyósommal sűrűbben, vagy skypon, vagy telefonon. Van hogy napi szinten. Mivel a párom nem túl beszélgetős, már mint telefonon, ő csak akkor telefonál ha muszáj, vagy valami fontosat akar. Én már ezt megszoktam, a szülei még mindig nem. Így akármi van engem hívnak, és általában én adok helyzetjelentést. hetente egyszer általában jönnek, meg ha úgy van időnk, akkor mi is megyünk hetente.

Mindig mindenki kérdezgeti hogy hogy lehet ennyire jóban velük.. Hát anyósom néha piszkálódik, de már megszoktam, fel sem veszem, maximum visszaszólok, elmondom a véleményem, és ennyi. Ha mindent felvennék, akkor már régen nem lennénk jóban. Szóval mi jóban vagyunk, és sűrűn is szoktunk beszélgetni.

2013. júl. 18. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, pedig elvárná. De nekem sincs mondanivalóm. Nem is értem mit akar tőlem, hívja a fiát.

Nekem is elég, hogy ünnepeken találkozunk és ennyi.

2013. júl. 18. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:

isten ments...apósom rendszeresen...de olyankor kér vmit vagy kötekedik...szóval amúgyse nagyon tartjuk velük a kapcsolatot...csak valamennyire muszáj..én meg már mégannyira sem...apósom tönkretette a családját, édesanyját...engem szívből utál, hátam mögött mindennek elhord, pofámba megy a jópofi...neeeem..nem kérek belőlük...még egy év, mire kifizetjük a tartozást, amit a férjemre vertek és kész..még ennyire se lesz kapsolattartás........az fix........részemről tuti...de párom se akarja látni őket...

sajnos ez van...nem ilyen após-anyós kapcsolatot terveztem..nem rajtam múlt...de a sok aljasságot nem tudom elviselni...meg a soksok színjátszást...

24L

2013. júl. 19. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
mi 7éve vagyunk együtt a barátommal. együtt is lakunk..7év alatt egyszer sem hívtam anyósékat..és nem is áll szándékomba..az anyóst annyira amúgy se kedvelem..állandóan a főzésről akar kioktatni..pedig tudok főzni..de nem is járok hozzájuk..ők is kb 2 havonta 1x jönnek pedig itt laknak a mellettünk lévő utcába..
2013. júl. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!