Miért kell folyton szidni a pasi szüleit (anyóst, apóst)?
Szerintetek vki nem rászolgál,ha annyira unszimpi nekik?
Tehát tesz érte!
Pl itt is,de még számtalan más kérdésben is.....
Folyton szidják az anyóst,mert így,mert úgy.....
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem ítélkezem külső alapján, de ne mondjátok már, hogy minden emberre ránéztek, és puszi pajtásként indultok, amíg meg nem ismeritek... Van, hogy ránézel valakire, és hányingert kapsz, nem tudod miért, ez csak egy érzés, attól még nem bántod, adhatsz neki esélyt, meg emberként kezeled, de tudod, hogy nem bírod őt. Ezt nevezik megérzésnek, mikor érzed valakiről, hogy nem passzoltok személyiségben, nem jönnétek ki jól. Aztán persze, ha a szükség rávisz, hogy mégis megismerjük, akkor csalódhatunk kellemesen. Szerintem teljesen normális, ha egyes emberekkel szemben tartjuk a három lépés távolságot úgy, hogy nem tudunk róla semmit, ilyen az emberi természet.
De ezek nem tartoznak hozzá a kérdéshez.
Miért kell folyton szidni a pasi szüleit? Ugyanúgy szokás a lány szüleit is szidni, gyakran nem túl jó az após/anyós-vej/meny kapcsolat, nehezen egyeznek meg a dolgokban, illetve szülőknek gyakran nehéz elfogadni gyermekük választottját. És ha már anyósról, apósról van szó, biztos nem új a kapcsolat, és megismerték egymást, tehát nem lehet azt mondani, hogy egyből ítélkeztek...
Első benyomásról van szó kérdező, nem a kinézetről.
Anyósom 47 éves, de merészen 35nek tippeltem először kinézetre. Aztán megszólalt. Látszott rajta, hogy nem őszinte velem, inkább olyan tenyérbemászó. Negyed óra után már mocskosul kellemetlenül éreztem magam, mert mindent megtudtam a férjem apjáról, még olyasmit is, amit nem akartam(elváltak). Kb negyed órán keresztül undorító módon szapult nekem egy olyan embert, akit nem is ismertem. Kérdezgetett a szüleimről, és pár nap múlva (ott aludtam) hallottam reggel, hogy engem szid a barátnőjének (konkrétan hogy a kicsi fia egy büdös parasztlánnyal jár).
Apóséktól viszont konkrétan fostam. Anyós jól megalapozta az első találkát.
Úgy estem be az ajtón, mivel az utazás közben (300km) beállt az ülőidegzsábám.
Anyós2 rendbe is rakott gyorsan (ápolónő).
Akkor a kinézetükről: Második anyósom egy fél évet sem tagadhat le az 50 évéből. Ráncoska, őszes haja van, a kényelem fontosabb mint a jó kinézet. Apósom izzadt volt (munkából jött) vas és olajszaga volt. A keze bőrkeményedéses, és lemoshatatlanul fekete (vaspor). A körmei töredezettek a szeme vérágas. Hatalmas ember (210cm) több rajta az izom mint bármi más. Olyan mint gy medve, micimackó lelkivilágával.
Nagyon jóban vagyunk. Ráadásul amíg ott voltunk egy rossz szó nem esett anyósról.
12-es, marha jót nevettem, komolyan, tömör volt de érthető :-).
Mivel szolgál rá, kérdező, sokszor az első találkozások (vagy konkrétan a legelső) után le van játszva a meccs - na most, azon az első talin már mit tud az ember csinálni (értem ezalatt a barátnőt, mert te most ellenük vagy), h annyira antipatikussá válik vagy unszimpivé?
Nem mondom, persze, van olyan lány, aki rászolgál (nem egy ilyan vitát láttam itt), de nem gondolod, hogyha annyit szidják az anyóst, akkor azért arrafelé is baj lehet?
A mai anyósok, kb. 50 (ill. innen felfelé) évesek, bár erős a gyanúm, h a problémások idősebbek, érdemes lenne egy kis statisztikát csinálni ezzel kapcsolatosan. A java még más iskola neveltje, mint a mai fiatal vagy nem annyira fiatal menyecskék - két különböző világ, amelyek közt gyakran hatalmas szakadék tátong. Az anyósok sokszor elvárnák, h valamiféle matriarchát tiszteljen benne a független, modernebb gondolkodású nő, plusz dolgozzon csak meg az ő fiáért, amibe akár az is beletartozik, h jólélekkel, zokszó nélkül tűrje az idegen nő rosszindulatát :-)))).
Az én tapasztalataim szerint, a lányos mamák sokkal kevésbé merik azt a viselkedést a vőkkel elkövetni, amit az ő anyukájuk gond nélkül levégez a menyecskével. Na most, ha ezt végiggondolom, akkor lehet ott a dolog rákfenéje, h a férfiakat tudat alatt értékesebbnek tartjuk, mint a nőket? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!