Miért kell folyton szidni a pasi szüleit (anyóst, apóst)?
Szerintetek vki nem rászolgál,ha annyira unszimpi nekik?
Tehát tesz érte!
Pl itt is,de még számtalan más kérdésben is.....
Folyton szidják az anyóst,mert így,mert úgy.....
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ma 21:52
Nekem is van,de akkor csak nem vagy képben!
ÍRTAM,hogy mikor megismerem,és pozitív belsőleg az illető,megváltozik!
Én ránéztem az anyósomra és unszimpatikus volt. Aztán beszéltem vele és az érzés megszázszorozódott.
Megérthetnéd, hogy valaki igen is rászolgál arra, hogy ne kedveljék.
Akárhányszor megyünk hozzá, gyomoridegem van és legszívesebben megölném magam.
Nem igaz!
Ezt írtad:"Van,hogy ránézek egy emberrel és teljesen unszimpatikus és ha fizetnének sem ismerném meg"
Tehát meg se ismernéd,egyből ítélkeznél!!!
ma 21:55
Egyáltalán nem ezt írtad!
nem kell !
de nem egyszer van olyan h bizony rászolgál a szidásra a másik
mondjak példát??
emberileg amúgy kedves az anyós de az ahogy a pénzel bánik az nem...
engem úgy neveltek h egy szülő segítse a gyerekét /lelkiekben anyagiakban/ természetesen nem minden áron és nem erőn felül ! de legyen ott mellettem és érezzem h ha kell segítség anyuhoz mehetek (mind a négyünkkel így van ez)
az anyós úgy áll hozzá h a ha ö kifut a pénzből majd a fia küld neki ...
ha nyavalyája van egyből panaszkodik a fiának stb..
hitelei vannak a házon és nem h spórolna inkább drága kencéket vesz magának /krémek testápolót hajfesték stb.../ ez kb negyed annyiból kijönne
hitelkártyát váltott ki és több százezer adósságot halmozott fel a hitelek mellé!
pl ezért nem vett semmit sem az unokájának karácsonyra !
ma 21:55
Ne nézz már minket hülyének!
A kérdező mondta,hogy nem ránézésről van szó!
Erre megint csak azt mondtad,hogy te rühelled,és kész,ez van!
ergo?
Esélyt sem adnál neki hogy megismerd,de az alapján ítéled meg,hogy ránézésre szimpatikus e,vagy sem!
Tipikus "nem bírlak,mert csak!!"emberke lehetsz!
Ezt írtad!
Most meg meghazudtolsz,meg hülyének nézel mindenkit!
"Vannak olyan emberek akiket megmondhatatlan okokból nem tart szimpinek az ember.Nem tudja miért,de rühelli.Ez van!"
istenem, mikor fogják fel az emberek végre hogy az a szó, h unszimpatikus, nem létezik! azért mert pár félművelt proli feltalálta ezt szót még nem kell használni.
ANTIPATIKUS!
anyósom speciel rászolgált az antipátiámra, az elején tök kedves volt, aztán jött feketeleves. sebaj, kulturált módon oldom meg: minimalizáltam a találkozások számát. a párom mehet hozzá felőlem amennyit jól esik, csak engem hagyjon otthon :)
ma 22:23
Így már teljesen más!
Te ismered,mi azon vagyunk fenn akadva hogy "nem érdekel milyen ember,nem akarom megismerni, nem bírom és kész!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!