15 éves vagyok! Hogy köszönjék a 17 éves barátom középkorú édesapjának?
Nálunk a csókolom a megfeleleő, a napszqknak megfelelően köszönéstől (mint a "jó napot"-tól) kitérnek a hitükből.
De mégis ezt javasolnám, mert ez nálunk falun van, ahol nem nagyon szeretik ezt a távolságtartást...ha 40 körüli, szerintem akkor meg fog utána úgyis kérni, hgy tegezd....
mikor 16 voltam , a pasim szüleit egyszerűen megkérdeztem, hogyan szólíthatom őket, illetve, hogyan köszönjek.
Nem úgy, mintha nem tudnék köszönni, de szerintem látták rajtam, hogy zavarban vagyok, és nem tudom hogy kezelni a helyzetet ifjoncként :D mondták, hogy köszönjek Sziát, mert nem öregek ők. :D
11
Apuka nem kérheti a tegezést, illem szerint a nőnek kell, akkor is, ha ő 17 apuka meg 50.
14-es, ez nem igaz.
akármennyire fájó az etikett nem követi az emancipációt. a női tegezési előjog csak hasonló korú és társadalmi rangú emberekre vonatkozik.
előző vagyok.
14-es írta jól, és én írtam hülyeséget, elnézést, rosszul tudtam.
Nem a 14 írta jól, a tegeződést a nőnek kell felajánlani, hiába idősebb, magasabb beosztású a férfi. Ez munkahelyen is így van, a főnök nem kezdeményezhet csak azért, mert ő a főnök.
A kérdező esete más, mert a lány 16 éves, gyerekszámba megy, már csak azért is mert a fia barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!