En vagyok a szemet amiert nincs kedvem egyutt tolteni az idot egy alkoholistaval?
A parommal nem lakunk meg egyutt, ingazunk a ket szuloi haz kozott. Vagyis ingaztunk, merr mostansag nem megyunk at hozzajuk. A parom anyja alkoholista, a legrosszabb homokba-dugom-a-fejem fajtabol, de ez mostanaig nem volt olyan szornyu. Csakhogy a parom apukaja fogta magat es lelepett a nyarra, es azota elszabadult a pokol.
Anyuka minden este pit.s@ reszeg (csendesel reszeg amugy), en mar attol rosszul vagyok ahogy a keresztbe allo szemeivel nez minket es probal jopofizni, hatha nem vesszuk eszre mi van vele. Aposnal a lexarom tabletta olyan jol mukodik, hogy otthagyja a csaladjat ket honapra. Mindemelle van egy bolond es rosszindulatu nagymama is, aki mindenkit az oruletbe kerget az allando rinyalasaval. Mast se tud csak sirni, es anyosom ezt kapja nonstop - ezert is iszik.
A parom megkert h legyunk most kicsit naluk de en megmondtam, hogy amig nem lepnek semmit ezugyben, addig en nem megyek oda. Gyulolom az egeszet, undorito, teljesen lenullaz. Nem es nem.
Szemet vagyok? Parom szerint cserben hagyom, szerintem nem.
Ezt neked kell eldönteni még most az elején mennyire tolerálod. Bátyám exének a szülei is alkoholisták, rengeteget veszekedtek emiatt, ne vigye oda a gyereket, ne adjon pénzt stb. Nagy része volt abban hogy végül elváltak. Az elején teljesen jól megbeszélték, hogy sógornőm természetesen mehet, bátyám nem akarja őket nézni. De ahogy jött a közös kassza, unoka-nagyszülő viszony, jöttek a problémák, viták.
Nem vagy szemét, csak a gyerekek többsége mindig kitart a szülő mellett, persze van ellenpélda is, de kívülállóként egy egészséges családból jövő ember szerintem soha nem fogja fel a miértet.
Mi már házasok vagyunk és évente három alkalomnál többször nem jelenek meg a férjem családjánál.
Ott is van a pitsa részeg apuka, aki minden alkalmat megragad az ivásra, anyuka, aki védi, észre se szabad venni, ha megint fullon van, meg a vén rosszindulatú nagymama, akivel beszélgetni se lehet, csak nyomja a maga hülyeségét és kötözködik.
A férjem konkrétan nem akarja, hogy menjek, mert tudja, hogy utálom. Ő sincs oda érte, rám meg eszébe sincs kényszeríteni. Nem is értem. Még a saját normális családom látogatására se kötelezem, nem még ha tiszta szar lenne az egész és tudnám, hogy utálja...
Akik az alkoholisták mellet kardoskodnak olyanok mint a roma védők a Gellért hegyen ugatnak, de még életükben nem mentek 1 km-es közelükbe az imádott népességnek.
Engem már vertek laposra mert nem adtam cigit, mellesleg nem dohányzom, de ezt betudták rasszizmusnak. A rasszisták pedig megérdemlik a verést+késelést alapon...
A vérző embernek lelopni a cipőjét pedig megélhetési bűnözés csupán, tehát nem büntetendő!
Az alkeszosokat védő "Az alkoholizmus betegség" típusú szöveg pedig vérlázító! A gyógyszere pedig már évszázadok óta ismert, pár cm-nyi fém és nincs többé alkohol utáni sóvárgás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!