Szerintetek jogosan haborodtam fel?
Roviden.
Ikerhazben elunk,mi a ferjemmel,es a sogornomel.
A tegnap delutan kint a kertben azt hataroztuk a ferjemmel hogy meghivunk nehany baratot,sutkerezni meg sorozni nallunk a kertben.
Amikor mar majdnem minden csaladi baratunk meg erkezett nallunk es epp keszultunk volna hatra menni a kertben akkor nagy meglepetes ert mindek.
A sogornom napozgatott kint hatul a kertben a mi ablakunk alatt,csak szolok hogy a konyha ablak alatt tortent mindez a napozas.
Ezzel nem is lett volna nagy baj,hogy o meg a baratnoi napoztak,hanem az hogy MELLTERTO nelkul tetek ezt es egy szal vekony atlatszo kis tanga bugyiban.
En szoltam a ferjemnek hogy szoljon a testverenek hogy legyenek szives mashol napozni ,mert nekunk vendegeink vannak,de neki csak az volt a valasza erre,hogy idezem...HAT NEKEM IS VENDEGEIM VANNAK,ES EN IS ITT LAKOM NEKEM IS UGYAN OLYAN JOGOM VAN ITT LENNI MINT A FELESEGEDNEK ES A BARATAIDNAK.
Ezzel a ferjem be jott a hazba es azt mondta nekem,hogy hagyuk oket napozni csak ott,nem lessz semmi gond.DE anikor hatra mentunk mind hogy kezdjuk el a sutest a kertben,es amikor a tobbi baratnoim meg latta hogy a sogornom es meg 3 baratnoje melltarto nelkul napozak egy szal tangaban akkor ezt szova is tette,hogy neki nem esik jol hogy a ferje mas noket nezzen egesz nap ahogy szet tett labakkal es pucer ciciben itt mutogassak magukat a ferjenek,persze erre mar minden baratnom is reagalt akik ott voltak a ferjukkel,mert hat ok is eszre vettek a ferjukon,hogy ez nekik nem gond SOT inkabb tetszett nekik.Es vegul az egeszbol nem lett semmi,mert az egyik baratnom haza akart menni,mert mar nem birta nezni hogy a sogornom es a baratnoi direkt hogyan cukkoltak felfele.es haza mentek,utana pedig sorban mindenki haza ment.
Szerintetek is jogosan haborodtam fel ezert?
Sok trampli és elhízott feleség azt hiszi, hogy ha leku rváz minden nálánál fiatalabb és szebb csajt,
akkor a férjük kizárólag azt hiszi, hogy ők a legjobb nők a világon.
Persze könnyebb otthon kétpofára zabálni és punnyadni a tévé előtt,
mint tenni azért, hogy a házasság után is kinézzenek valahogyan...
Mint mar irtam en es a baratnoim jol nezunk ki,nem vagyunk zsirmalacok,se koverek se csunyak.
Nem tudom hogyan veszik egyesek a batorsagot sertegetni olyan szemelyeket akiket az eletukben nem lattak. nagy BUNKOSAG!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!