Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ausztriában lakunk anyámnál,...

Ausztriában lakunk anyámnál, mit tennétek e helyemben?

Figyelt kérdés
Kijöttünk Ausztriába anyámhoz és a férjéhez 3 hónapra. Ők ajánlották fel, viszont azt mondták, ha ebben az időben nem talál a férjem munkát, akkor vissza kell mennünk. Férjem alapszinten beszél németül, és sehol sem talált munkát, már a munkaügyi hivatalban is voltunk. Legalább mindenhol középszintet kérnek. Hoztuk a gyerekeket is. Én nem szeretnék visszamenni, viszont itt az együttélés elég elviselhetetlen. Elmennénk albérletbe, az is j´lenne, 400 euroért már láttunk is rezsivel együtt. Én beszélem a nyelvet, viszont anyámék nem engednek el dolgozni, mert hogy az itt a környéken nagy szégyen lenne, mivel itt nem dolgoznak a nők. És ha azt forgatom a fejemben, akkor kotródhatunk is innen. Férjemmel egyébként úgymond már nem vagyunk együtt, csak együtt élünk és ennyi, ezt már meg is beszéltük. Anyám felajánlotta, hogy akkor hajlandó a férje bejelenteni minket ide, ha hazaküldöm a férjemet. Én ost a picik érdekeit nézem és utána az enyémet, de nem tudom, hogy mi lenne a legjobb döntés. Ti mit csinálnátok a helyünkbe? Csak a családi pótlékot kapom, az 52 ezret gyessel.
2013. jún. 14. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nos,én itt élek Ausztriában, párom osztrák jó módú családból származik,dolgozot többek között az ENSZ-ben is hosszú időn át.Nagy hazugság,hogy a tehetős nők számára szégyen a munka,ez nem állja meg a helyét sehol a világon pláne itt ebben az országban.Kamu kérdés,csak ennyi.
2013. jún. 17. 01:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, valszeg kamu kérdés, de mi az értelme?
2013. jún. 18. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!