Jogosan vannak megsértődve?
Férjem meghalt 4 éve, egyedül nevelem a lányainkat. Nem kicsik már. Régebben mindig mentek anyósomékhoz, de egy ideje már nem szoktak. Nem a férjem halálesete miatt. Az előtt elkezdődött ez. Nem érezték jól magukat ott, mindig azt kapták apósomtól, hogy otthon nincs mit enni, azért mennek hozzájuk. Egyszer a nagyobbik lányom elment, vitt nekik sütit, nem emlékszem milyen alkalomból. Ott azt mondták, hogy miért hozta, nekik nem kell semmi. A lányom sirva jött haza, nem akar oda többet menni. A kisebb sem. Most mégis idejöttek, és elkezdtek ordítozni, hogy ők megépítették ezt a házat( ami tényleg így van), hogy én azért mentem hozzá a férjemhez, hogy legyen egy házam. Hogy én ellenük nevelem a gyerekeket, hogy tönkre fogom tenni őket, mert dolgoztatom őket. Holott nem így van, de tény, hogy van munka bőven, mert nem kevés tandíjat kell fizetni mindkettőjükért. Közölték, hogy ők tőlünk nem kapnak megbecsülést. Én vagyok a nagyravágyó, aki megakarom mutatni a világnak, hogy mennyi pénzem van, azért mert 2 műszakban dolgozom, mellette itthon dolgozom,piacra megyek.
Jogosan vannak megsértődve? Ők megépítették a házat és ennyi? Nekünk nincs jogunk itt lakni?El kell mennünk?
Én költöznék.
Na nem úgy hogy otthagyva anyóséknak a házat,hanem eladva azt és vennék az ország másik végén egy másikat.
Aztán onnan károghatnak.
Én is azt tenném, amit itt írtak.
Add el a házat, s költözzetek el másfele. Vagy gondolom a munka miatt nem akarsz?
Én a helyedben felvilágosítanám őket arról, hogy miért nem mennek az unokák.Nem igaz, hogy nem emlékeznek rá, hogy miket mondtak. S ha még egyszer odamennek, akkor kitessékeled őket.
Szakítsd meg velük a kapcsolatot, ha felbukkannak, hívj rájuk rendőrt.
Nem teheted meg, hogy elköltözöl, mert a lányaidat is kitúrnák a SAJÁT házukból, és ezt ugye nem akarod? Itt nem csak rólad van szó.
Ne hagyd magad...
Igen, ezt én sem értem, hogy akkor most nem tudják, hogy az unokáik SAJÁT AKARATUKBÓL nem mennek hozzájuk? Elképzelhető, hogy viszont ha a gyerekek vagy te mondod meg nekik, hogy saját döntésük, akkor azt mondják, hogy biztos te ötleted ez a dajkamese és nem hinnék el. Áh...az ilyenekkel kár törődni, főleg, ha már idősek, őket egyáltalán nem lehet már megváltoztatni vagy jó belátásra bírni (általában) és nem úgy tűnik, hogy hajlanának a kompromisszumokra.
Hiába az ő házuk, de a te és a két lányod nevén van, szóval add el, költözzetek máshova, mert én bediliznék a helyedbe, ha folyton ilyenekkel traktálnának, miközben van még rajtuk kívül rengeteg dolgom.
Le se kell szarni őket... flegmáz, stb., ennél többet nem érdemelnek.
A házat meg adjátok el és gyertek a Balcsipartra..Igen szép hely ha nem esik :) :/...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!