Hosszabb házasság utáni válás után milyen kapcsolat lehet anyós-após és meny között? Valamint az unokákra hogy fognak tekinteni?
17 év házasság után, 2 gyerek van (16/f, 14/f), akik nagyon jóba vannak a nagyszülőkkel, de hogy válás után mi lesz... Még nem tudják hogy válunk, se azt, hogy ilyen problémák vannak köztünk a fiukkal. Eddig jó kapcsolatunk volt, de első pár évbe nem, csak a gyerekek megszületésétől fogva volt jó a kapcsolatunk.
Másik gyerekük 2005-ben lett külön a családjától, és 2006-ban meghalt. (öngyilkos lett) Az ő gyerekeivel ők tartották volna a kapcsolatot, de a papa (após) kapott egy agyinfarktust, ami után ők felé se mentek. Hál istennek nem lett maradandó, 97%-osan felépült.
Függ attól is, miért és hogyan válnak el. Ha normálisan és már megkedvelték a menyüket és nem csak elviselik a fiuk kedvéért, akkor kb ugyanaz a viszony maradhat. Ha nem, értelemszerűen elmérgesedhet.
Unokákkal szerintem maradna ugyanolyan.
Ismerőshöz most mentek az unokák, a volt meny, az új férje és a közös gyerekük aki 1 éves. Mindet vendégül látta, mert nagyon szereti a menyét, és az egy éves gyereket nem hagyhatta otthon, és szívesen látta az új férjet is, hiszen az unokáit neveli, illetve kedves ember.
Tehát ez azon múlik, hogy milyen emberek vagytok. Ez az ismerős pl. tudta, hogy a fia vétett a válással, legalábbis nekem ezt mondta.
Biztos attól is függ, milyen békésen zajlik majd le a válás.
Ha jóban voltál anyósoddal, és szereti a gyerekeket, szerintem ugyanolyan jóban is maradhatsz velük, miért is ne, elvégre nem tőlük válsz el, és attól még a nagyi marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!