Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Utál az anyósom, pedig nem is...

Utál az anyósom, pedig nem is ismer, nem akar megismerni, meddig kell tartson a tiszteletem felé?

Figyelt kérdés

Érthetőbben írva: Hol az a határ, ahol nem kell már tovább tűrjem a sértegetéseit, és lelkiismeret furdalás nélkül egyszerűen csak faképnél hagyjam egy durván sértő megjegyzésénél? Tudom h az illem megköveteli h tiszteljem meg azzal h meghallgatom, de ha olyan fatális tulajdonságai vannak ami nem tiszteletre méltó?

Elvégre az a boldog élet titka h elkerüljük az olyan embereket akik szomorúságot okoznak, vele pedig nap mint nap találkozok. Vélemények?

2013. máj. 25. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

muszáj vele naponta találkoznod? netán egy házban éltek? mert az úgy igencsak kellemetlen ebben az esetben...

engem is savaz néha anyóspajti, talán az a jó szó, h szeret hisztizni, és ilyenkor kiszalad pár sértés tőle. 4 év kellett, h megtanuljam helyén kezelni. az elején én is kiborultam, h nem igaz, h ennyire utál, hogy így megbánt. aztán ma már csak legyintek, elengedem a fülem mellett, igyekszem még csak nem is reagálni. nálunk az csak olaj lenne a tűzre, mert még jobban belelovalná magát a veszekedésbe. tisztelem, mert egyedül felnevelte a páromat, de nem adom meg neki azt az örömet, h kiakasszon :)

2013. máj. 26. 07:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem élünk egy házban, még az kellne. Sőt, a férjem él velünk, és nagyon szereti ott, lehet ez a böki a csőrét.

Egyébként volna lehetőség h külön házba költözzünk, de nagyon jól kijön férjem az anyósával, amúgy 3-an lakunk a házban. Én nem tudnám elképzelni azt h anyum úgy beszéljen a férjemmel mint anyós velem. Annyira másképp látjuk a dolgokat, pedig a férjemben is volna pár dolog amibe bele lehetne kötni.

Most viszont szinte már rettegek h mi lesz a következő találkozásunknál, mert 2 hónapja nem láttuk őket és már tudom előre h miben részesülök. És nem tudom mit csináljak... Legszivesebben nem is találkoznék vele soha. De ez nem lehetséges, mert a férjem azt mondja, ha én nem megyek, ő sem. Hmm...

2013. máj. 26. 10:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Jajjh nem írtam h külön bejárat! Mert én sem férnék el egy konyhában vele, akármilyen rendes :)
2013. máj. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!