Utál az anyósom, pedig nem is ismer, nem akar megismerni, meddig kell tartson a tiszteletem felé?
Érthetőbben írva: Hol az a határ, ahol nem kell már tovább tűrjem a sértegetéseit, és lelkiismeret furdalás nélkül egyszerűen csak faképnél hagyjam egy durván sértő megjegyzésénél? Tudom h az illem megköveteli h tiszteljem meg azzal h meghallgatom, de ha olyan fatális tulajdonságai vannak ami nem tiszteletre méltó?
Elvégre az a boldog élet titka h elkerüljük az olyan embereket akik szomorúságot okoznak, vele pedig nap mint nap találkozok. Vélemények?
muszáj vele naponta találkoznod? netán egy házban éltek? mert az úgy igencsak kellemetlen ebben az esetben...
engem is savaz néha anyóspajti, talán az a jó szó, h szeret hisztizni, és ilyenkor kiszalad pár sértés tőle. 4 év kellett, h megtanuljam helyén kezelni. az elején én is kiborultam, h nem igaz, h ennyire utál, hogy így megbánt. aztán ma már csak legyintek, elengedem a fülem mellett, igyekszem még csak nem is reagálni. nálunk az csak olaj lenne a tűzre, mert még jobban belelovalná magát a veszekedésbe. tisztelem, mert egyedül felnevelte a páromat, de nem adom meg neki azt az örömet, h kiakasszon :)
Nem élünk egy házban, még az kellne. Sőt, a férjem él velünk, és nagyon szereti ott, lehet ez a böki a csőrét.
Egyébként volna lehetőség h külön házba költözzünk, de nagyon jól kijön férjem az anyósával, amúgy 3-an lakunk a házban. Én nem tudnám elképzelni azt h anyum úgy beszéljen a férjemmel mint anyós velem. Annyira másképp látjuk a dolgokat, pedig a férjemben is volna pár dolog amibe bele lehetne kötni.
Most viszont szinte már rettegek h mi lesz a következő találkozásunknál, mert 2 hónapja nem láttuk őket és már tudom előre h miben részesülök. És nem tudom mit csináljak... Legszivesebben nem is találkoznék vele soha. De ez nem lehetséges, mert a férjem azt mondja, ha én nem megyek, ő sem. Hmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!