Szerintetek létezik jó anyós - meny viszony hosszútávon?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 10:18
11/17 anonim válasza:
A jó anyós porhanyós!
Illetve úgy is jó, mint a sör:
Hidegen, az asztalon felbontva!
12/17 anonim válasza:
Egyetlen egy ilyenről sem tudok. A saját helyzetemről (meny) meg inkább ne is beszéljünk, katasztrófa.
13/17 anonim válasza:
Ha két nagyon hasonló jellem összetalálkozik, akkor igen (kiv. ha versengő és csaknekemlehetigazam-típusok :D). Nem minden anyós akar a fián csüngeni egész életében. Azt pl. tudom, hogyha a legjobb barátnőm anyukája vagy egy másik ismerősöm anyukája lenne az anyósjelöltem, velük nagyon jó lenne a viszonyom, mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Az én anyósjelöltemmel nem vagyok hú, de rossz viszonyban, de jóban sem, és vannak húzásai. De ez nem azt jelenti, hogy azért, mert nekem nem fantasztikus vele a viszonyom, értelemszerűen senkinek nem lehet az az anyósával...
14/17 anonim válasza:
Létezik, bár a sok nyomorék gyíkos fêltékeny szutyok lepontozott mert én jóban vagyok vele....
15/17 anonim válasza:
Á soha. Két nő mikor bír egymás mellett élni?
16/17 anonim válasza:
Saját példámból kiindulva azt kell mondjam, hogy számomra elképzelhetetlen. Anyósom egy boszorka, aki mindenkin uralkodni akar, apósom egy alklholista lúzer. Utáljuk egymást, nekem még nem sikerült jól levegőt venni náluk. Meggyőződésem, h teljesen mindegy, ki lett volna a kicsi fia felesége, ugyanerre a sorsra jutott volna.
17/17 anonim válasza:
Ha egymáshoz passzolnak személyiségileg, és egyik sem akar rivalizálni, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!