Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hétvégén megyek párom szüleihe...

Hétvégén megyek párom szüleihez, egész nap utazok, milyen ajándékot vigyek nekik?

Figyelt kérdés

700 kilométert utazok 3 átszállással. Reggel indulok, éjszaka érkezem meg. Apukája és tesója nem fogyaszt alkoholt.

Segitsetek!

2013. máj. 22. 01:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rendben, de akkor Kérdező áruld el, hogy kb mekkora súlyú és terjedelmű ajándék a max, amit el tudnál vinni.

Mert így a kisujjából senki sem tudja kiszívni ezt az információt.

Arra pedig magadtól is rájöttél, hogy romlandó és hőre lágyuló dolgot nem vinnél, minek kell megkérdezni?:)

Ha külföldi vagy, akkor talán könnyebb is a dolgod, mert tudsz hazait vinni.

Pl a helyedben én nem személyre szóló ajándékokat vinnék, hanem egy csomagot, amit szét tudnak osztani maguk között. Mittudomén kávét, teát. Ha van a hazádban valami különlegesebb fűszer vagy valami nem alkoholos helybeli italspecialitás, ilyenek. Vagy: vihetsz asztali-, falidíszt, ami jellemző nálatok. Ennyi jut most hirtelen eszembe.

De azért meg ne engem hordj le, mert 3 napra egy egész gardróbnyi cuccot akarsz vinni:D

Egyéb jótanácsok: egy, de maximum kettő, mindig magadnál tartható táskába pakolj. Ne mindent külön szatyorba, mert akkor tényleg megszívatod saját magadat. Ha tudsz kérj kölcsön egy nagy túrahátizsákot. Egy ilyennel egy hétre elmentem nyaralni, minden tisztálkodószerrel és mindenféle időjárásra való ruhákkal együtt, hajszárítót is vittem, szóval mindent:) Ennek az az előnye, hogy kívül is vannak zsebei, abba belerakhatod az útra kellő dolgokat: kaja, innivaló, könyv, zenelejátszó. Ha a busz fedélzetére nem engedik fel, akkor ezeket könnyen ki tudod venni, és a többi mehet a csomagtérbe. Esetleg mellérakhatsz egy kisebb táskát, abba beledobálhatod a fentieket, és meg van oldva.

Ennek az a nagy előnye, hogy mindössze EGY cuccod van, amit ráadásul a hátadon viszel, tehát nem a kezedet húzza. Ha jól beállítod a túrazsákot, akkor eloszlik a súly a derekadon és a válladon plusz a hátadon. Így tudtam cipelni akár 25 kg tömeget is huzamosabb ideig. Pedig ismétlem, 177 cm és 62 kiló vagyok. Nem vagyok erős.

Ezzel az egy cuccal pedig akárhová járkálhatsz. Kezeid szabadon vannak, egy mozdulat és útra kész vagy.

2013. máj. 22. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Minőségi kávét, teát például minden további nélkül vihetsz, az nem nyomódik össze, nem olvad el, nem romlik meg. Vagy színházjegyet, mozijegyet szép borítékban.
2013. máj. 22. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Bonbon, édesség, kávé, dísztárgy, esetleg konyhai eszközök, szép süti tálcák, kozmetikai csomag. Apósnak szerszámos eszközök, ha szereti a focit,akkor vmi focis cucc, kozmetikai csomag, arcszesz. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem segítettem :)
2013. máj. 23. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!