Bunkóság volt tőlem, hogy ezt mondtam a barátomnak a családi ebédről?
Lelkiismeret-furdalásom van, mert megmondtam a barátomnak, hogy nem szeretnék 7 órát a családjánál tölteni. Az a helyzet ugyanis, hogy nem egyezik az anyanyelvünk, és ők ott nagyrészt természetesen a saját nyelvüket beszélik, amit én nem értek. Úgyhogy nem tudom követni, miről van szó, nem értem a vicceket stb, ezért egy idő után nem is élvezem a dolgot annyira.
Holnap megyünk hozzájuk, és elmondtam neki, hogy nagyon szívesen megyek, de inkább rövidebb időre, és kérem, hogy ne sértődjön meg emiatt, mert tényleg nem a családdal van bajom.
Szerintetek?
Hát, megvolt a családozás. Nem volt 7 óra, de több volt mint elég. Ilyenkor mindig belemrülnek valami családi vitába, és egyszerűen halálra unom magam. Egy szót sem értek az egészből. Nem nagyon tudtam már titkolni, a barátom persze észrevette, és mondta, hogy sajnál egy kicsit:)
De mindegy, majd nyáron nekiülök és összehozok egy alap szókincset, addig meg kibírok néhány alkalmat...
alkalmazkodási probléma
13/25 nél a pont !!
Lehet tanulni tőle.
# 24
Te meg megtanulhatnál olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!