Mi baja van a mamámnak a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
A barátnőm dolgos, hüsséges, szerethető, szép arcu/testű lány akinek én vettem el a szüzességét majdnem fél év harc után:). A családom nagyon szereti szüleim/nővéreim kivéve a mamám folyton kötözködik velem vagy vele ma is haza küldte mert este 10ig itt volt pedig közelébbe nem voltunk kijőtt otthonkába vagy mibe alszik és kijőtt vitázni... meg folyton sértegeti... És ezt nem csak velem müveli apámmal is úgyan így volt mikor megismerte anyámat... utálta de semmi oka nem volt rá, most is utálja.. Miért csinálhatja ezt?2013. ápr. 19. 23:32
11/14 anonim válasza:
De ti a mamáddal laktok? És mamádé a ház? És anyukád meg apukád elváltak? :D
12/14 A kérdező kommentje:
béreljük és a máma is itt lakik velünk apa, anya, én , mama, papa, teso
2013. ápr. 20. 15:17
13/14 anonim válasza:
8: Akkor az van, hogy haragszik rá, mert magának akarta megtartani a fiát. Nem szereti a fiát, birtokló.
Feldmár az ilyen anyai bánásmód miatt menekült Amerikába 16 évesen!
A mamát amúgy megkérdezted már, hogy miért csinálja?
ÉS apukád nem védi meg a feleségét az anyjával szemben? Nem férfi az ilyen!
Az hogy történhetett, hogy szó nélkül tűri ezt mindenki 30 éve, és hogy (ettől függetlenül is) nem is tervezték, hogy az új családdal külön költöznek a régitől?....
14/14 anonim válasza:
Küldjétek el az öreglányt a bús picsába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!