Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megint egy Anyós kérdés,...

Megint egy Anyós kérdés, elmondanátok a véleményeteket?

Figyelt kérdés

szal

250km lakik évente csak párszor látjuk (kb 3-4 alkalommal)

de akkor sem szeretem h mindig nekünk kell menni hozzá

ők még egyszer sem jöttek fel....

adott a nyár, eddig lent voltunk kb 1-1 hete náluk

de én nem érzem jól magam ott, nem feltétlen az anyós vagy az após miatt hanem inkább a körülmények miatt és másodsorban az anyagiak miatt sem

ezen a nyáron nem is akarok lemenni

de hát nem "tilthatom" el a gyereket tőlük és nem is akarom,

a párommal csak 1 közös gyerek van , de összesen 3 gyereket nevelünk :-)

szal nagyon bunkó lennék ha én és a nagyok nem mennénk le csak a párom a kicsivel? mondjuk 3-4 napra?

2013. febr. 18. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Más örülne, hogy a nagyszülők elfogadják a te gyerekeidet is. Hány olyan kérdést olvastam már, hogy azon panaszkodtak az anyukák, miért nem fogadják el a második férj szülei az első házasságból született gyerekeket.
2013. febr. 18. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Na és ha nem a négy fal közt ülnétek vagy a szőlőt kapálnátok hanem városnézés,strand, kutyasétáltatás, ottani párod régi ismerőseihez is átnéznétek? Szóval tágíthatod a tartózkodási helyeteket a városra is. :)

Na jó de lehet mondjuk nem is ők a baj hanem, hogy bolhafészek a vendégszoba a kutyák miatt vagy sutyiban mosogatsz mert zsíros maradt a tányérotok már nem jó a nagyi szeme vagy perverz idióta a szomszéd aki kerítést ugrik üvöltve (ilyenek is vannak s bezony totál fehér bőrű faluban).

2013. febr. 18. 20:30
 13/16 A kérdező kommentje:

csak h pár dolog tiszta legyen, csak nem volt időm eddig írni :-)

lemenni a 3 gyerekkel csak az út 20 000.- és fél nap elmegy rá, az h én egész nap vezessek az nekem nem gond de a gyerekeknek igen ( a páromnak nincs jogsija) ha már vissza is jönnék aznap

250km alaphangon az út oda !

vonattal igaz olcsóbb de akkor majdnem az egész nap elmegy rá (sok az átszállás és a várakozás a csatlakozásra)

a ház ezer éves mást sem csinálnak mint foltozzák, tisztaság hát szerintem még életben nem volt rendesen kitakarítva - és ha már lemegyek nem takarítani mennék ok elmosogatók meg egyebek

nem vok nagy igényű de azért egy alap tisztaság és tiszta ágynemű esetleg tiszta tányér - alap szerintem

lehet másnak apróság de én tiszta ágyneműt húzok a vendégeknek mindig náluk nem tudom mikor volt egyáltalán mosva januárban voltunk lent 3 napot olyan büdös volt h alig tudtunk elaludni

és nem fűtenek rendesen az a másik

anno lementem az alig 3 hetes gyerekkel h hát lássák az unokát majdnem megfagytunk reggelre olyan hideg volt -- ok nyáron nem kell fűteni

csak 1 unokájuk van a páromtól nem kettő :-)

ált bevásárolok mikor ott vagyunk mert hogy hát mégis .....

fiatalos alig 50es mind a kettő nem hinném h olyan fárasztó lenne nekik az út egyszer fel hozzánk -- de ez még egyszer sem jutott eszükbe h nekem/nekünk sokkal nehezebb leutazni hozzájuk mint nekik hozzánk fel pl pont a gyerekek miatt cuccok stb...

kocsi nekik is van a vonat nekik sem lenne drága ráadásul biztos kimennék értük a pályaudvarra -- spec ezt ők még egyszer sem tették meg ...

ok egy hétvége még belefér annyit még kibírok

de egy hét az sok

persze érthető h más meg együtt is lakik az anyóssal de most nem ez volt a kérdés :-)

2013. febr. 18. 22:05
 14/16 A kérdező kommentje:

mint írtam emberileg kb. okés mind a kettő

(lehetne sokkal rosszabb is tudom)

kicsi falu semmi látnivaló (kocsma templom bolt:-), amit volt azt már láttuk, strand sehol közelben, ha elmennék akkor az minimum 1 nap

rájuk hagyni nem szívesen mert nem ismerik őket eléggé és sok idő lenne visszaérni ha baj van

gyerekkori ismerősök szerte szét mentek (nem csodálom)

amikor voltunk lent a párom egész nap a házon dolgozott szal nem n nyaralás/pihenés volt neki

és láncdohányos mind a kettő napi 3-4 cs cigi elmegy, borzalmas ....

ja 30as vagyok :-)

a párom fiatalabb nálam

Anyumnál mind a kettő fiatalabb

2013. febr. 18. 22:19
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Hívd meg őket vendégségbe, megmondod, hogy az idén nem tudsz elmenni, de nagyon szívesen látod őket. Nem lehetnek olyan bukók, hogy visszautasítják :-) Ha mégis, akkor pár hónap múlva csak elgondolkodnak rajta, hogy mégis csak élni kellett volna a lehetőséggel.
2013. febr. 20. 09:24
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Na most, ha te sem tudnál vezetni, vagy épp nem lenne kocsi, akkor muszáj lenne vonattal megoldani az utazást. És nekik kettőjüknek mégiscsak könnyebb hurcolkodni, mint nektek három gyerekkel.

Szóval a párodnak kéne megoldani, hiszen elsősorban rá kíváncsiak a szülők, na meg az unokára, illetve ő az, akinek inkább fontosak, hiszen az ő szülei.

Tehát az is bőven elég lenne, ha veled csak 1-2 évente találkoznának. A fiukat, unokájukat persze úgy helyes, ha sűrűbben látják. Amikor már nagyobb lesz az unokájuk, elutazhat hozzájuk a férjed + a közös gyerek sűrűbben, vonattal, te (+ a te gyerekeid) meg csak ritkábban.

Azonban most, amíg kicsi a közös gyerek, nyilván nem lenne szerencsés, ha nélküled töltene ott több napot. Biztos hiányoznál neki, lehet még sírna is, nem érezné nélküled jól magát, ilyennek nem tenném ki a gyereket.

Tehát amíg kicsi, addig a szülőknek kéne meglátogatni titeket, nem pedig fordítva.

2013. febr. 20. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!