Megint egy Anyós kérdés, elmondanátok a véleményeteket?
szal
250km lakik évente csak párszor látjuk (kb 3-4 alkalommal)
de akkor sem szeretem h mindig nekünk kell menni hozzá
ők még egyszer sem jöttek fel....
adott a nyár, eddig lent voltunk kb 1-1 hete náluk
de én nem érzem jól magam ott, nem feltétlen az anyós vagy az após miatt hanem inkább a körülmények miatt és másodsorban az anyagiak miatt sem
ezen a nyáron nem is akarok lemenni
de hát nem "tilthatom" el a gyereket tőlük és nem is akarom,
a párommal csak 1 közös gyerek van , de összesen 3 gyereket nevelünk :-)
szal nagyon bunkó lennék ha én és a nagyok nem mennénk le csak a párom a kicsivel? mondjuk 3-4 napra?
Na és ha nem a négy fal közt ülnétek vagy a szőlőt kapálnátok hanem városnézés,strand, kutyasétáltatás, ottani párod régi ismerőseihez is átnéznétek? Szóval tágíthatod a tartózkodási helyeteket a városra is. :)
Na jó de lehet mondjuk nem is ők a baj hanem, hogy bolhafészek a vendégszoba a kutyák miatt vagy sutyiban mosogatsz mert zsíros maradt a tányérotok már nem jó a nagyi szeme vagy perverz idióta a szomszéd aki kerítést ugrik üvöltve (ilyenek is vannak s bezony totál fehér bőrű faluban).
csak h pár dolog tiszta legyen, csak nem volt időm eddig írni :-)
lemenni a 3 gyerekkel csak az út 20 000.- és fél nap elmegy rá, az h én egész nap vezessek az nekem nem gond de a gyerekeknek igen ( a páromnak nincs jogsija) ha már vissza is jönnék aznap
250km alaphangon az út oda !
vonattal igaz olcsóbb de akkor majdnem az egész nap elmegy rá (sok az átszállás és a várakozás a csatlakozásra)
a ház ezer éves mást sem csinálnak mint foltozzák, tisztaság hát szerintem még életben nem volt rendesen kitakarítva - és ha már lemegyek nem takarítani mennék ok elmosogatók meg egyebek
nem vok nagy igényű de azért egy alap tisztaság és tiszta ágynemű esetleg tiszta tányér - alap szerintem
lehet másnak apróság de én tiszta ágyneműt húzok a vendégeknek mindig náluk nem tudom mikor volt egyáltalán mosva januárban voltunk lent 3 napot olyan büdös volt h alig tudtunk elaludni
és nem fűtenek rendesen az a másik
anno lementem az alig 3 hetes gyerekkel h hát lássák az unokát majdnem megfagytunk reggelre olyan hideg volt -- ok nyáron nem kell fűteni
csak 1 unokájuk van a páromtól nem kettő :-)
ált bevásárolok mikor ott vagyunk mert hogy hát mégis .....
fiatalos alig 50es mind a kettő nem hinném h olyan fárasztó lenne nekik az út egyszer fel hozzánk -- de ez még egyszer sem jutott eszükbe h nekem/nekünk sokkal nehezebb leutazni hozzájuk mint nekik hozzánk fel pl pont a gyerekek miatt cuccok stb...
kocsi nekik is van a vonat nekik sem lenne drága ráadásul biztos kimennék értük a pályaudvarra -- spec ezt ők még egyszer sem tették meg ...
ok egy hétvége még belefér annyit még kibírok
de egy hét az sok
persze érthető h más meg együtt is lakik az anyóssal de most nem ez volt a kérdés :-)
mint írtam emberileg kb. okés mind a kettő
(lehetne sokkal rosszabb is tudom)
kicsi falu semmi látnivaló (kocsma templom bolt:-), amit volt azt már láttuk, strand sehol közelben, ha elmennék akkor az minimum 1 nap
rájuk hagyni nem szívesen mert nem ismerik őket eléggé és sok idő lenne visszaérni ha baj van
gyerekkori ismerősök szerte szét mentek (nem csodálom)
amikor voltunk lent a párom egész nap a házon dolgozott szal nem n nyaralás/pihenés volt neki
és láncdohányos mind a kettő napi 3-4 cs cigi elmegy, borzalmas ....
ja 30as vagyok :-)
a párom fiatalabb nálam
Anyumnál mind a kettő fiatalabb
Na most, ha te sem tudnál vezetni, vagy épp nem lenne kocsi, akkor muszáj lenne vonattal megoldani az utazást. És nekik kettőjüknek mégiscsak könnyebb hurcolkodni, mint nektek három gyerekkel.
Szóval a párodnak kéne megoldani, hiszen elsősorban rá kíváncsiak a szülők, na meg az unokára, illetve ő az, akinek inkább fontosak, hiszen az ő szülei.
Tehát az is bőven elég lenne, ha veled csak 1-2 évente találkoznának. A fiukat, unokájukat persze úgy helyes, ha sűrűbben látják. Amikor már nagyobb lesz az unokájuk, elutazhat hozzájuk a férjed + a közös gyerek sűrűbben, vonattal, te (+ a te gyerekeid) meg csak ritkábban.
Azonban most, amíg kicsi a közös gyerek, nyilván nem lenne szerencsés, ha nélküled töltene ott több napot. Biztos hiányoznál neki, lehet még sírna is, nem érezné nélküled jól magát, ilyennek nem tenném ki a gyereket.
Tehát amíg kicsi, addig a szülőknek kéne meglátogatni titeket, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!