Kinek van még hülye anyósa rajtam kívül?
Mi 3 evig laktunk anyosnal. Gondolhatod, minden leben ket kanal tipus. Mar elore remegett a gyomrom, ha hallottam a lepteit a lepcson. Egyszeruen idegesitett!!!
Viszont elkoltoztunk..... Nem latom azota a hulyesegeit, talalkozunk kb egy heten egyszer es a kapcsolatunk azota szuper! imadja a lanyomat.
Ez kellett a jo viszonyhoz.
Szerintem nalatok is az a gond, hogy kozel lakik es sokat jon.
Ohh :D én anyósom is eljött segíteni a szülés után! Az tudod miből állt? Megkent egy vajaskenyeret (magának) aztán miután férjem elment a munkába ő is lelépett egész nap vásárolgatott magának táskát meg pár ruhát.
Esküszöm... nem bántam :D Csak nem értettem, h ebben mi a segítség akkor? Mert még bevásárolni se vásárolt semmit!
Én főztem (neki is), tálcán vittem be neki a kaját, vacsorát, mellette takarítottam rendesen, teregettem, ő pedig ült... néha kiment a folyosóra cigizni, aztán visszament nézegette a kislányunkat. Ennyi volt. 2 napig volt, aztán utána hajnalban már ment is haza.
Hattttalmas segítség volt... plusz egy embert is még ellátni!
:D
Azóta is csak röhögök az eseten. (egyébként egyszer megemlítette nekem, h tuti azt gondolom magamban, h "na jól segít!" De mivel nem akartam megbántani nem mondtam rá semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!