Anyósomnak - a párom szerint - nekem külön virágot kellene vennem anyák napja alkalmából. Szerintetek is?
Én felköszöntöttem az anyósomat, bár nem virággal, hanem tortát sütöttem neki, s egy zenés videót csináltam képekből.
2 éve nem találkoztam anyámmal nem is hiányzik, megvolt rá a súlyos okom sajnos
Nem olvastam a válaszokat, szóval bocs, ha ismétlek valakit.
Szerintem illene azért a párunk anyukáját is felköszönteni a saját anyukánk és a nagymamánk mellett. Már amennyiben jó, de legalábbis nem vészesen rossz a kapcsolatunk. Ha másért nem is, mert ő nevelte fel azt az embert, akit szeretünk, plusz a párunknak is csak jól esik, ha nem feledkezünk el az ő szülőjéről sem. De lehet, nem sokan gondolják így.
Mi közösen szoktunk az én anyukámnak is ajándékot venni, plusz az övének is. Illetve mivel az ő anyukájával együtt élünk, neki most én készítettem finom házi bonbont, és azt adtuk át közösen.
Ez érdekes:D nálunk fordítva van, én felköszönteném a párom anyukáját, szerinte meg nem kell.
Mondjuk ebből nálunk nincs veszekedés...
Szerintem legalább szóban felköszönthetnéd, visztek egy csoko virágot és mondassz egy "boldog anyáknapját" nagy dolog...ha vihar van a biliben...:-S
"Ebben a családban egyébként számtalan ilyen hülye, saját maguk által kreált hagyomány van, amit sehol máshol nem tapasztaltam. A karácsony is necces.."
Ha ennyire tiszteled a családját, akkor kb. ennyire a párodat is. Jobb is nekik, ha Te nem méssz oda.
1. Nálunk apukám az anyósát a házasságkötés óta anyunak hívja,az anyós pedig fiamnak.Ezt így szoktuk meg.Anyák napján ugyanúgy felköszönti őt,mint a lánya.
2. A páromék sokan vannak testvérek.Karácsonykor,ha minden testvérnek és összes házastársuknak vennék ajándékot,akkor kiírhatnám,hogy én vagyok a Nemzeti Bank.Nem azért nem adok a házastársaknak,mert úgy gondolom,hogy nem tartoznak a párjukhoz,hanem mert az pontosan dupla annyi ajándékot jelentene.Igyekszem persze olyat adni,amit mindkét fél tud használni.
A helyedben nem sértődnék meg ilyenen.Az anyáknapi dolognak pedig van egy másik oldala is: egy vadidegentől nem várja el senki,hogy egy másik család anyukáját felköszöntse,de te nem vagy vadidegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!