Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért jó anyósnak az,ha...

Miért jó anyósnak az,ha házfelújításnál azzal csesztet állandóan,hogy ne hívjunk mestert, hanem szó szerint, majd mindent magunk megcsinálunk ?Tudja,hogy utálom ezt,főleg,hogy tisztában vagyok vele,milyen hányadék munkát végez..

Figyelt kérdés
Amikor engedtük,hogy hozzányúljon bármihez,nem volt benne köszönet. Akkor megmondtam,hogy vagy mester vagy senki. Ennek ellenére állandóan azzal jön,hogy ne költsünk erre meg arra, hanem vagy vagy ő vagy majd mi vele együtt közösen megcsináljuk. Miért kell állandóan ezen balhéznia? Itt laknak amúgy a szomszédban. És nem,nem én vettem itt a házat. Ha szólok, vagy megmondom mi lesz,és hogyan akkor megsértődik mint egy gyerek..
tegnap 13:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Ők segítettek házat venni és ráadásul a szomszédjukban?

Szívás.

tegnap 13:46
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Hát sértődjön, ki a frászt érdekel? Ne állj le vele veszekedni, ne győzködd, csak közöld a tényeket, aztán pufogjon, ha akar.
tegnap 13:49
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Ő egyrészt mindenen sporolós típus, az ő idejükben az volt a szokás, hogy mindent maguknak csináltak az emberek, pl. nálunk a szüleim, az apósomék, és egy másik rokonunk is saját maga építette a házát, ők dolgoztak rajta, kis egyéb segítségekkel, amit meg tudtak, megcsinálták maguk.
tegnap 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Ez a kérdés volt már.
tegnap 14:33
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
De kit érdekel ha megsértődik? Legalább addig sem jön.
tegnap 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Más korszakból jön, az ő idejében másképp éltek az emberek. Amit csak lehetett maguk végeztek el, nem hívtak mindenre szakembert, pénz se volt sok, vagy ha volt, akkor inkább spóroltak. Mostanság nem így megy, kiköltekeznek az emberek, ülnek nyakig az adósságban inkább, de csitti-fitti legyen minden és lehetőleg úgy, hogy megmozdulni se kelljen. Addig oké, hogy nem tud mindenki villanyt szerelni, de sokszor azt látom, hogy a seprűt se képesek megfogni, robotfűnyíró kell, mert a kézivel sok idő, stb.

Nem tudom hány éves Anyósod, de légy kicsit türelmesebb, beszélgess vele, mondd el, hogy köszönöd a jó tanácsait, sokat segítenek, de mivel ezt ti nem tudjátok megcsinálni, hívtok szakembert, fizetitek, nem gond, így terveztétek. Gondolom nem a család szakállára megy a játék ....

tegnap 14:40
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Kit érdekel, ha megsértődik? Ő fog ott lakni? Nem, akkor mit pofázik bele??
tegnap 15:02
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
4-es: NEM az anyóshoz költözött, hanem a párjához, és NEM az anyósnál laknak, hanem a szomszédban.
tegnap 15:03
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Sosem értettem miért baj, ha megsértődik az ilyen. Addig is csend van.
tegnap 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:
27%
Én sem értem, miért gond. Meg tudod érvekkel magyarázni, kérdező. Csak az sértődik meg, aki meg akar sértődni.
tegnap 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!