Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem akar a lányom párja...

Miért nem akar a lányom párja soha eljönni hozzánk?

Figyelt kérdés
A lányom 22 éves, a párja pedig 26, szóval már nem gyerekek. Több mint 2 éve vannak együtt, és a srác még soha nem volt nálunk, pedig egy városban élünk. Étteremben és strandon már találkoztunk, szimpatikus gyerek, és a rövid ideig a férjem munkatársa is volt, szóval ismerjük egymást. Többször invitáltuk, de mindig visszautasította, mondván "majd legközelebb". Gyakran autóval hazahozza a lányunk, de olyankor sem jön be soha. Olyan mintha félne tőlünk, pedig mindig kedvesek voltunk vele és kedveljük.
2024. júl. 13. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Én a másik oldal vagyok, nő.

Amikor megismerkedtem a férjemmel, mondtam neki, hogy már elegem van az engem utáló anyukákból, ezért ne haragudjon, de nem akarok megismerkedni a szüleivel. Amúgy sem jó a kapcsolatuk, teljesen értelmetlen dolog lenne.

Megértette, nem volt ezzel soha semmi baj. Nem értem, embereknek miért kell egymásra erőszakolni magukat. Nem egy anyucival vagyok együtt, hanem egy férfival.

2024. júl. 14. 06:36
 12/12 anonim ***** válasza:
25%

Én sem járok a vőlegényem szüleihez, mert hol megy valamin a durca, vagy random megsértődés a semmin, hol összekapnak a szülei ott előttünk, hol a kutyákkal megy a hiszti és sorolhatnám.

Ezek mondjuk max. ilyen félórás balhék, de nekem spec rhadtul nincs rá szükségem.

Megjegyzem, az én családom dettó, szóval oda sem járunk.

Fontosabb a lelki békém, mint az "illem". Ha már illem, pl megtehetnék a szüleink hogy legalább azt a kib. négyórát míg ott vagyunk kibírják normális viselkedéssel.

Hát az valahogy sohasem sikerül.

2024. júl. 14. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!