Miért nem akar a lányom párja soha eljönni hozzánk?
Én a másik oldal vagyok, nő.
Amikor megismerkedtem a férjemmel, mondtam neki, hogy már elegem van az engem utáló anyukákból, ezért ne haragudjon, de nem akarok megismerkedni a szüleivel. Amúgy sem jó a kapcsolatuk, teljesen értelmetlen dolog lenne.
Megértette, nem volt ezzel soha semmi baj. Nem értem, embereknek miért kell egymásra erőszakolni magukat. Nem egy anyucival vagyok együtt, hanem egy férfival.
Én sem járok a vőlegényem szüleihez, mert hol megy valamin a durca, vagy random megsértődés a semmin, hol összekapnak a szülei ott előttünk, hol a kutyákkal megy a hiszti és sorolhatnám.
Ezek mondjuk max. ilyen félórás balhék, de nekem spec rhadtul nincs rá szükségem.
Megjegyzem, az én családom dettó, szóval oda sem járunk.
Fontosabb a lelki békém, mint az "illem". Ha már illem, pl megtehetnék a szüleink hogy legalább azt a kib. négyórát míg ott vagyunk kibírják normális viselkedéssel.
Hát az valahogy sohasem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!