Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire befolyásolná a...

Mennyire befolyásolná a pároddal a kapcsolatotokat, ha kifejezetten nem kedvelnéd a családját?

Figyelt kérdés
Persze, nem a családjával vagy együtt, hanem vele, de ő viszont ott nőtt fel és valószínűleg sok dologban hasonlítanak is.

júl. 9. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerencsére imádom a párom családját, ezért ilyen problémám már nincsen, de amikor az exemmel éltünk együtt, eléggé megkeserítette az anyja és a nővére az életünket. Persze nem miattuk lett vége a 12 éves kapcsolatunknak, de ők is rátettek egy lapáttal. Amíg szerettem őt és vele akartam lenni, nem igazán érdekelt a családja furkálódása. Amikor viszont elkezdtem kiábrándulni belőle, akkor már csak hab volt a tortán, ahogyan velem viselkedtek.
júl. 9. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
A férjem semmiben sem hasonlít az anyja ágára hála a jó istennek. Csak ah apjáéra. Az apja ágával tartjuk a kapcsolatot, az anyját meg az anyjáét kerüljük.
júl. 9. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha normális a srác semennyire, ha anyuci pici fia, akkor esélytelen. Barátom szülei például annyira életképtelenek, hogy azért is leküldik a gyereküket, hogy felkapcsolja nekik a villanyt, amíg tvznek.
júl. 9. 15:51
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
3- az nem életképtelen, hanem lusta..
júl. 9. 16:40
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
60 fölött inkább már életképtelen
júl. 9. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
5 vagyok még. Főleg, hogy az apja mindenféle gerincműtétek után is kőkemény fizikai munkát végez, olyankor bezzeg fitt és üde. Az anyuka is a város bohóca, az összes rendezvényen ott ugrálgat meg minden családtag életébe kéretlenül nagyon szeret beleszólni. De egy villanyt felkapcsolni meg egyik se tud
júl. 9. 16:47
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerencsére nem hasonlít rájuk. Egyik természetét sem vette fel. Pont ezért lett belőle csodás férj és apa.

Szerencsére nálunk nem hagyja hogy engem megszóljanak. Anyós probálkozott, nagyon hamar le lett állítva, és rájött hogy ezzel csak elveszti teljesen a fiát.

júl. 9. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Na, gondolom erre is csak nök fognak válaszolni, hogy milyen sz*r a férjük családja :D
júl. 9. 17:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A vőlegényem hálistennek nem hasonlít rájuk.

A vérszerinti apja egy link szr ember, aki két különböző nőnek csinált gyereket, de mindegyikre nagy ívben tesz

A nevelőapja alkoholista.

Az én családm sem jobb, amúgy. Passzív-agresszív toxic bagázs. :D

Ez van, messze élünk, ritkán megyünk haza, így nem okoznak különösebb problémát.

júl. 10. 07:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom az anyósommal, ( a sógornőimmel nem vagyok jóban, de ez kölcsönös, ritkán találkozunk, és ha igen akkor se kommunikálunk sokat, csak kb köszönés szintjén. Az egyikkel. Az idősebb soha nem volt hajlandó még köszönni sem nekem. Váljon egészségére😂 nem izgatott sosem.

Ha a férjemnek hasonló személyisége lenne mint pl a tesóinak, nyilván együtt sem lennénk.

Ha a párom ilyen mamapicifia típus lenne és mindenre a családjának bólogató kiskutya módban létezne, egyértelmű, hogy nem lennék vele! Engem taszít amikor egy férfinak nincs saját személyisége, nincs intelligenciája, tartása, ítélőképessége, nem tud kiállni magáért vagy a szerelméért stb.

Szerencsére az én párom normális, a húgát is helyretette amikor az elég csúnyán kibeszélt a hátam mögött, olyan megjegyzéseket téve amik túlmentek a tűréshatáron, szimplán csak azért mert mi ketten a férjemmel, egy olyan magánéleti döntést hoztunk meg, amivel ő nem ért egyet. ( Nem mintha rá tartozna)

Az anyjával szemben is simán kiállna értem, ha nála lenne ilyen probléma. Egyébként nem kötelező engem szeretni, de az alpári megjegyzések már egy másik szintje az ellenszenv kimutatásának.

júl. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!