Mennyire befolyásolná a pároddal a kapcsolatotokat, ha kifejezetten nem kedvelnéd a családját?
Szerencsére nem hasonlít rájuk. Egyik természetét sem vette fel. Pont ezért lett belőle csodás férj és apa.
Szerencsére nálunk nem hagyja hogy engem megszóljanak. Anyós probálkozott, nagyon hamar le lett állítva, és rájött hogy ezzel csak elveszti teljesen a fiát.
A vőlegényem hálistennek nem hasonlít rájuk.
A vérszerinti apja egy link szr ember, aki két különböző nőnek csinált gyereket, de mindegyikre nagy ívben tesz
A nevelőapja alkoholista.
Az én családm sem jobb, amúgy. Passzív-agresszív toxic bagázs. :D
Ez van, messze élünk, ritkán megyünk haza, így nem okoznak különösebb problémát.
Nekem nincs bajom az anyósommal, ( a sógornőimmel nem vagyok jóban, de ez kölcsönös, ritkán találkozunk, és ha igen akkor se kommunikálunk sokat, csak kb köszönés szintjén. Az egyikkel. Az idősebb soha nem volt hajlandó még köszönni sem nekem. Váljon egészségére😂 nem izgatott sosem.
Ha a férjemnek hasonló személyisége lenne mint pl a tesóinak, nyilván együtt sem lennénk.
Ha a párom ilyen mamapicifia típus lenne és mindenre a családjának bólogató kiskutya módban létezne, egyértelmű, hogy nem lennék vele! Engem taszít amikor egy férfinak nincs saját személyisége, nincs intelligenciája, tartása, ítélőképessége, nem tud kiállni magáért vagy a szerelméért stb.
Szerencsére az én párom normális, a húgát is helyretette amikor az elég csúnyán kibeszélt a hátam mögött, olyan megjegyzéseket téve amik túlmentek a tűréshatáron, szimplán csak azért mert mi ketten a férjemmel, egy olyan magánéleti döntést hoztunk meg, amivel ő nem ért egyet. ( Nem mintha rá tartozna)
Az anyjával szemben is simán kiállna értem, ha nála lenne ilyen probléma. Egyébként nem kötelező engem szeretni, de az alpári megjegyzések már egy másik szintje az ellenszenv kimutatásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!