Szerintetek is arról szól egy család, hogy mindig minden esetben hallgatni kell?
Szerintem meg a szurkalodasokat es a belepofazasokat kellene megszuntetni. Nehogymar az legyen a szar, aki ezekre reagal.
Tele van az oldal a “hogyan mondjam el neki hogy ne bantsam meg” kerdesekkel. Kit erdekel, ha megsertodik? En nyeljek honapokig, turjem a bantast, de ne szoljak vissza, mert mi van ha megbantom? De a masik megbanthat engem? Tanulja mar meg mindenki, hogy nem pofazik, ha nem kerdeztek, ilyen egyszeru. Majd ha erdekel valaki velemenye vagy tanacsot szeretnek, kerdezek. Ha nem hangzik el kerdes, azt jelenti, nem erdekel.
16.
Így van. A kérdező mindenen fennakad, mert nem szereti az anyósat. Túltolja az egészet.
Szidjátok már az anyóst jobban! Arra vár.
Nyolcas, szerintem meg anyós, após, de még a saját apám se szóljon bele a gyereknevelési módszereimbe, amíg csak annyi a baj, hogy "neki nem tetszik".
Amíg nem vagyok helikopterszülő vagy épp az ellenkezője, hogy szrom le a gyereket, senkinek semmi köze hozzá, hogy nevelem és nem, nincs joga pláne kéretlenül beleugatni.
Hogyne. Ebből nálunk is volt balhé, ami odáig fajult, hogy évente háromszor eltöltök pár órát a családdal, a többi ilyen-olyan összeröffenésre de még karácsonykor sem megyek.
Kösz, nekem nem kell a feszkó, amit xyz generál - és MINDEN alkalommal -, mert képtelen nem beszólni másnak.
Ja, és persze ő sértődik meg, hogyha közlöm vele az x. alkalommal már nem túl finoman, hogy hová tegye a kéretlen okoskodásait.
Engem nem érdekel, akkor megoldom azzal, hogy nem megyek. Csinál a franc segget a szájából újra meg újra, mert van 3-4 tiszteletlen bunkó a családban, aki mindent jobban tud és ennek hangot is ad.
A nyugalmunk többet ér ennél.
Én nemhogy nem hallgatnék, de olyan stílusban osztanám ki, hogy egy életre megtanulja, hogy nekem ne pofázzon bele a gyereknevelésembe. Amúgy én nem tartok haragot, szóval lazán járnék tovább családi összejövetelekre és csöppet se izgatna, hogy ő mit gondol rólam.
De tény, hogy a legtöbb ember nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!